Foto: Publicitātes foto

Mājokļu attīstītājs "Bonava Latvija" nodevis ekspluatācijā vēl divas daudzdzīvokļu dzīvojamās ēkas ciematā "Dreilinga mājas".

Kopumā tie ir 87 divu līdz četru istabu dzīvokļi. No kopumā projektā paredzētajām 16 piecu stāvu ēkām pašlaik pilnībā pabeigtas 13 mājas, viena ir būvniecības stadijā, savukārt atlikušo divu ēku būvniecību plānots uzsākt nākamā gada nogalē.

Abās ēkās šobrīd pārdoti vai rezervēti vairāk nekā 75% dzīvokļu. Turpinās dzīvokļu pārdošana būvniecības stadijā esošajā ēkā Mazajā Robežu ielā 3 un vasaras beigās ekspluatācijā nodotajā ēkā Robežu ielā 17.

Abu jauno ēku pabeigšana pienesumu jauno mājokļu fondam kopumā, norāda "Bonava Latvija" pārdošanas un mārketinga vadītājs Kaspars Ekša, atsaucoties uz nekustamā īpašuma konsultāciju kompānijas "Colliers" pēdējiem datiem Rīgā un Pierīgā pirmreizējā tirgū, kur šobrīd pieejami vairs tikai aptuveni 140 pilnībā pabeigti vidējās klases dzīvokļi.

"Dreilinga mājas" ir līdz šim lielākais būvniecības stadijā esošais "Bonava Latvija" projekts, kā arī viens no apjomīgākajiem projektiem Pierīgā; pēc tā pabeigšanas tur būs dzīvesvieta vairāk nekā 1500 cilvēkiem.

Kopējais projekta investīciju apjoms plānots vairāk nekā 55 miljonu eiro apmērā.

"Bonava Latvija" ir lielākais mājokļu attīstītājs Latvijā, kura mātes uzņēmums "Bonava" ir nekustamo īpašumu attīstītājs Ziemeļeiropā. Būvniecības stadijā 2022. gadā tam ir 1289 dzīvokļi 7 projektos, no kuriem līdz gada nogalei plānots pabeigt 362 dzīvokļu būvniecību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!