Foto: Publicitātes foto

Ieguldot 1,9 miljonus eiro, rekonstruēts hipermārkets "Rimi Alfa" – tirdzniecības zālē uzstādītas videi draudzīgas iekārtas, ieviests jaunais dizains.

"Rimi Alfa" rekonstrukcija sākta gada sākumā – 4. janvārī, bet pabeigta jūlija pēdējās dienās. Šajā lielveiklā ir ieviesti vairāki risinājumi, kas šīs tirdzniecības ķēdes veikalos ieviesti pirmoreiz, uzlabota pārskatāmība un iekārtota īpaša iepirkšanās zona steidzīgajiem. Izveidotas telpas e-komercijas klientu pasūtījumu komplektācijai.

"Rimi Alfa" ir vēsturiski pirmais "Rimi" hipermarkets Latvijā, kas tika atvērts 2000. gada maijā, atgādina "Rimi Latvia" hipermārketu tīkla direktors Gatis Pakalnieks. Viņš stāsta, ka, paplašinoties "Rimi" e-komercijai, daļa tirdzniecības zāles platības atvēlēta tieši ar šo iepirkšanās veidu saistītajām darbībām.

Sekojot līdzi tendencēm, ieviesti vairāki jauninājumi, tostarp, piemēram, mazgāšanas līdzekļu un kosmētikas nodaļā ir "zero waste" jeb beziepakojuma stends. Atsevišķi ir izceltas speciālās kategorijas – vegāniskā pārtika un speciālā pārtika bez laktozes. Uzsākta arī brīvo vistu olu tirdzniecība atsevišķā stendā, kur pircējs var iegādāties nepieciešamo olu skaitu. Tiklīdz Covid-19 ierobežojumi to ļaus, tiks atvērta arī bistro nodaļa, kas piedzīvojusi būtiskas interjera izmaiņas.Tāpat pārbūvēta un pārkārtota kasu zona, nodrošinot pircējiem ērtāko parasto kasu, pašapkalpošanās kasu un pašapkalpošanās skeneru kombināciju.

Rekonstruētajā veikalā ieviesti ilgtspējīgi risinājumu: nomainīts apgaismojums, pārejot uz LED apgaismojumu, vecās un kombinētās freona un glikola aukstumsistēmas pilnībā aizstātas ar dabai draudzīgu, efektīvu un stabilu CO2 aukstumsistēmu.

Kopējā tirdzniecības zāles platība ir 5968 m2. Rekonstruētajā veikalā strādās 170 darbinieku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!