Foto: Reuters/Scanpix

Sākot no 2020. gada septembra, Ješima Ozera (Yesim Ozer) ir iecelta par "Mars" kompānijas tirgus direktori Baltijas valstīs, informē uzņēmums.

Ozerai ir 23 gadu profesionālā pieredze starptautiskos uzņēmumos un dažādos starptautiskos darījumos. Ozera pievienojās "Mars" komandai pirms 10 gadiem kā kompānijas finanšu direktore Turcijā, Kiprā un Maltā. Pēc tam šo pašu amatu viņa ieņēma Itālijā, vēlāk kļūstot arī par kompānijas finanšu direktori Centrāleiropā, aptverot darbu Čehijas, Slovākijas, Rumānijas un Ungārijas tirgos. Šobrīd Ozera ieņem Baltijas tirgus direktores amatu. Tāpat viņa ir kļuvusi arī par "Mars" līderības komandas locekli Ukrainā, Baltijā, Balkānu un Adrijas jūras valstīs, kā arī Izraēlā. Ozerai ir starptautiska pieredze, ko viņa ir ieguvusi, strādājot dažādu valstu tirgos, vadot daudzveidīgu komandu darbu un virzot stratēģisku kompānijas izaugsmi.

Ozera norāda, ka ir priecīga redzēt uzņēmuma Baltijas valstu komandas apņemšanos pārvarēt šobrīd aktuālos uzņēmējdarbības izaicinājumus. Virzoties uz priekšu, uzņēmums turpinās apgūt Baltijas valstu tirgus izaugsmes potenciālu, sadarbojoties ar klientiem.

Tiklīdz Covid-19 situācija to ļaus, Ozera pārcelsies uz Rīgu, kur atrodas "Mars" galvenais birojs Baltijā, un vadīs komandu, kurā ir vairāk nekā 50 darbinieku visā Baltijā.

"Mars" ir ģimenes uzņēmums, kam ir vairāk nekā gadsimtu ilga vēsture. "Mars" darbojas vairāk nekā 80 valstīs, un tā galvenā mītne atrodas Maklīnā (McLean), Virdžīnijas štatā (ASV).

Avots: Publicitātes foto. Attēlā: Ozera.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!