Foto: PantherMedia/Scanpix
Piektdien parakstīs sadarbības līgumu Ķīnas uzņēmējdarbības foruma norisei Rīgā, portālu "Delfi" informēja Ekonomikas ministrijā.

Plānots, ka laikā no 25.novembra līdz 27.novembrim Rīgā notiks starptautiskais Ķīnas uzņēmējdarbības forums, kas pulcēs aptuveni 400 uzņēmējus, augstas amatpersonas un ārvalstu viesus, lai veidotu biznesa kontaktus un attīstītu sadarbību. Tāpat Ķīnas uzņēmējdarbības foruma norise Rīgā ļaus starptautiski popularizēt Latviju, veicināt tās atpazīstamību, piesaistot jaunas investīcijas un attīstot tūrismu.

Valsts kancelejā piektdien parakstīs Nodomu protokols starp Ekonomikas ministriju un starptautisko organizāciju "Horasis", kā arī trīspusējais sadarbības līgums starp Ekonomikas ministriju, Rīgas pilsētas pašvaldību un starptautisko organizāciju "Horasis" par 2012.gada Ķīnas uzņēmējdarbības foruma norises Rīgā organizatoriskajiem aspektiem.

Nodomu protokola un Sadarbības līguma parakstīšanā un preses konferencē piedalīsies starptautiskās organizācijas "Horasis" valdes priekšsēdētājs Dr. Frank-Jűrgen Richter, ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts, Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktors Andris Ozols.

Forumu organizē starptautiskā organizācija "Horasis", kuras darbība vērsta uz jauno ekonomisko spēku - Ķīnas, Indijas, Krievijas un Arābu valstu – efektīvu iekļaušanu globālajā tirgus sistēmā, sadarbībā ar Ekonomikas ministriju un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!