Foto: LETA
Pēc vairāk nekā astoņu gadu darbības nolemts slēgt "Valtera restorānu", liecina tā īpašnieka Valtera Zirdziņa ieraksts "Facebook".

"Valtera restorānam rītdien ir pēdējā darba diena, nāciet ciemos! Vēlos pateikt personīgu paldies ikvienam par šo ceļojumu un emocijām vairāk kā astoņu gadu garumā. Jūs bijāt, esiet un būsiet lieliski! Šobrīd laiks nelielai atpūtai un jaunam dzīves posmam. Un mēs noteikti tiksimies!" teikts paziņojumā.

Kā portālam "Delfi" pastāstīja restorāna īpašnieks, restorāna slēgšana ir viņa personīgs lēmums un bankrota nav.

Restorānam bijusi diezgan laba vasara, bijušas ļoti labas atsauksmes un gandrīz visi vakari piepildīti. Restorānu nolemts slēgt lielā mērā personīgu iemeslu dēļ, un pēc daudziem gadiem šajā nozarē vajadzīga arī atelpa, skaidroja Zirdziņš.

"Nav tā, ka pazudīšu pavisam, mani varēs satikt Ķesterciemā, kur atvērsim pavisam jaunu restorānu pie jūras. Un tad jau jāskatās nākotnē, varbūt pēc kāda laika - ja izveidošu domubiedru komandu, un būs enerģija, perspektīva, tad atvērsim ko Rīgā vai kur citur, vairāk sirdij," viņš sacīja.

Kā liecina "Lursoft" dati, Zirdziņam piederošā uzņēmuma SIA "Dilles un loki" apgrozījums pērn bijis 138 tūkstoši eiro, un uzņēmums pērn strādājis ar zaudējumiem 42 979 eiro apmērā. Kompānijā strādāja astoņi darbinieki. VID administrēto nodokļu parāds uz šā gada 25. augustu sasniedzis 8647,31 eiro. Uzņēmums vairākas reizes saņēmis arī valsts atbalstu gan dīkstāvē esošajiem darbiniekiem, gan grantu apgrozāmo līdzekļu plūsmas nodrošināšanai.

Vienīgais uzņēmuma īpašnieks un patiesais labuma guvējs ir Valters Zirdziņš.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!