Foto: DELFI

Juris Žagars ir ārkārtīgi daudzpusīga personība – Dailes teātra direktoram, aktierim un Cēsu Mākslas festivāla rīkotājam ir 35 gadu pieredze uz skatuves un vairāk nekā 20 gadu pieredze privātajā biznesā – jomā, kur viss daudzējādā ziņā atkarīgs no ārējiem apstākļiem jeb nejaušībām. Sarunā ar "Delfi Bizness" viņš iezīmē to, kā attīstījusies viņa "nākotnes oža" biznesā, kas palīdz gūt panākumus. Žagars atzīst, ka viņā mīt nerimstošs sacensību gars un vislabāk motivē gūtās uzvaras. Pēdējā laika lielākais satricinājums un pārsteigums viņam bijusi antivakcinācijas kustība, ko uzņēmējs un teātra direktors atsakās pieņemt un nesaprot.

Sarunā ar "Delfi Bizness" viņš iezīmē to, kā attīstījusies viņa "nākotnes oža" biznesā, kas palīdz gūt panākumus. Žagars atzīst, ka viņā mīt nerimstošs sacensību gars un vislabāk motivē gūtās uzvaras. Pēdējā laika lielākais satricinājums un pārsteigums viņam bijusi antivakcinācijas kustība, ko uzņēmējs un teātra direktors atsakās pieņemt un nesaprot.

Katru svētdienu portāls "Delfi Bizness" piedāvā nelielu sarunu ar kādu no biznesa vides pārstāvjiem par pašreizējām aktualitātēm, ceļu uz panākumiem, nākotnes plāniem un dzīves laikā gūtajām atziņām. Citas sarunas atradīsiet šeit.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!