Foto: Privātais arhīvs

Andrejs Masulis ir SIA "Kärcher", kas pārstāv pasaulē plaši zināmo tīrīšanas iekārtu ražotāju "Kärcher", valdes priekšsēdētājs. Pirms tam kopš 2005. gada viņš strādājis vadošos amatos arī citos uzņēmumos, piemēram, bijis autodīlera "Mūsa Motors Rīga" vadītājs.

Fotogrāfijā: Andrejs Masulis (otrais no kreisās puses) 2022. gada septembrī ar kolēģiem Rundāles pilī, veicot pils franču dārza ieejas vārtu skulptūru – vāžu – tīrīšanas darbus.

Fotogrāfijā: Andrejs Masulis (otrais no kreisās puses) 2022. gada septembrī ar kolēģiem Rundāles pilī, veicot pils franču dārza ieejas vārtu skulptūru – vāžu – tīrīšanas darbus.

Vāciešiem piederošās SIA "Kärcher" apgrozījums 2021. gadā bija gandrīz 7 miljoni eiro, bet peļņa pēc nodokļiem pārsniedza 375 tūkstošus eiro.

Pagājušajā gadā kļuva zināms, ka "Kärcher" atvērs ražotni Latvijā. Andrejs Masulis sarunā ar "Delfi Bizness" stāsta, ka tā veiksmīgi darbojas, paplašinot ražošanas apjomu.

Ik svētdienu lasītājus iepazīstinām ar uzņēmējdarbībā aktīviem cilvēkiem. Citas "Personība biznesā" sarunas atradīsiet šeit.

Kādas ir pašreizējās aktualitātes uzņēmumā un nozarē, kurā darbojaties?

Darbojamies nozarē, kura ir svarīga gan grūtos, gan labos laikos, – tīrība. Šajā nozarē notiek nepārtraukta attīstība un aizvien lielāka loma ir iekārtām, kas šo ne vienmēr tīkamo nodarbi padara vieglāku, ātrāku un automātiskāku.

Covid-19 pandēmija ir devusi papildu stimulu uzturēt vidi tīru un kārtīgu, klienti vairāk pievērš uzmanību ilgtspējīgiem risinājumiem, tajā skaitā produktiem, kas paredzēti vides uzlabošanai, piemēram, gaisa un ūdens attīrīšanai.

Darbam cilvēks velta lielu daļu no savas dzīves. Kāpēc strādājat tieši šajā jomā?

Gandrīz visu savu darba mūžu esmu pavadījis tehniskās nozarēs – pārsvarā tie ir bijuši automobiļi.

Šajā darbā vispirms saistīja nevis nozare, bet tieši uzņēmums "Kärcher".

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!