Foto: LETA

Kaspars Vingris vada uzņēmumu "Eiropas Dzelzceļa līnijas", kas ir dzelzceļa projekta "Rail Baltica" nacionālais ieviesējs Latvijā. "Trīs valstīm kopīgi īstenot gadsimta lielāko projektu nav vienkārši, tas ir izaicinājums visos aspektos," viņš atzīst sarunā ar "Delfi Bizness".

"Eiropas Dzelzceļa līnijas" ir valstij pilnībā piederoša kapitālsabiedrība, kas īsteno darbus vairākās "Rail Baltica" projekta ieviešanai būtiskās jomās, piemēram, būvniecībā, staciju projektēšanā un infrastruktūras pārvaldībā. 

Kaspars Vingris uzsver, ka "Rail Baltica" nozīme ir daudz lielāka – tā nav tikai dzelzceļa līnija. Tas ir jauns ekonomiskais koridors, jaunas mobilitātes iespējas, piegādes ķēdes un reģionu attīstība.

Viens no "Eiropas Dzelzceļa līniju" vadītāja vaļaspriekiem ir garo distanču sporta pasākumi. Garo distanču skriešanai, ilgtermiņa projektiem un pat garīgajiem meklējumiem kā svētceļojumiem ir daudz kopīgu iezīmju, viņš saka.

Ik svētdienu lasītājus iepazīstinām ar uzņēmējdarbībā aktīviem cilvēkiem. Citas "Personība biznesā" sarunas atradīsiet šeit.

Pastāstiet svarīgāko par sevi kā personību Latvijas biznesa vidē. 

Pasaule kopumā un Eiropa neatgriezeniski mainās, atbilstoši mainās arī šī laikmeta personības. Pārstāvu to profesionāļu paaudzi, kas ne tikai koncentrējas uz personīgo un profesionālo izaugsmi un pilnveidi, bet kuru uz priekšu dzen arī misijas apziņa, ka mans un kolēģu darbs ir daļa no kaut kā svarīga un vērtīga arī Eiropas mērogā. 

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!