Foto: F64
Iepirkumā par sniega tīrīšanu un izvešanu no “Rīgas namu pārvaldnieka” pārvaldīšanā esošo dzīvojamo ēku pagalmiem un jumtu tīrīšanu uzvarējusi AS “Ferrus”, atsaucoties uz Iepirkumu Uzraudzības biroja (IUB) datiem, vēsta "Latvijas Avīze".

"Ferrus" sniega izvešanu un jumtu tīrīšanu veiks par 1,45 miljoniem eiro. Pavisam, kā vēsta "Latvijas Avīze", iepirkumā tika saņemti divi piedāvājumi. "Rīgas Namu pārvaldnieks" šo iepirkumu bija izsludinājis jau septembrī, bet uzvarētājs izraudzīts un līgums noslēgts šogad. Līguma darbības laiks ir četri gadi.

Tāpat, kā izpētījis medijs, pērn decembrī "Ferrus" uzvarēja "Rīgas mežu" organizētajā iepirkumā par sniega tīrīšanas un celiņu kaisīšanas pakalpojuma nodrošināšanu apstādījumu teritorijās 2019/2020. gada ziemas sezonā, tāpat pērn "Ferrus" bija viens no uzvarētājiem Valsts aizsardzības un militāro objektu un iepirkumu centra iepirkumā par sniega tīrīšanas, pretslīdes materiāla kaisīšanas un sniega izvešanas pakalpojumu sniegšanas iepirkumā. Katrs no iepirkumiem bijis ap 50 tūkstošiem eiro vērts.

Pašvaldības "Rīgas namu pārvaldnieks" tika izveidots 2010.gada 29.decembrī, apvienojot 15 pašvaldības namu pārvaldes. "Rīgas namu pārvaldnieks" kapitāla daļu turētājs ir Rīgas pašvaldība, kapitāla daļu turētāja pārstāvis - Rīgas domes priekšsēdētājs. "Rīgas namu pārvaldnieks" apsaimnieko ap 4300 dzīvojamās mājas ar kopējo apsaimniekojamo platību virs astoņiem miljoniem kvadrātmetru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!