Foto: Zane Bitere/LETA

Saskaņā ar Krievijas Federālā muitas dienesta sniegto informāciju šī gada 10.martā robežšķērsošanas vietā (RŠV) "Burački" tika uzsākti rekonstrukcijas darbi, kuru dēļ uz nenoteiktu laiku ir slēgta daļa RŠV teritorijas. Rekonstrukcijas darbu laikā RŠV "Burački" ir ievērojami samazinājusies robežšķērsošanas vietas caurlaides spēja, un tas ietekmē arī Latvijas – Krievijas robežas šķērsošanu caur RŠV "Terehova", informē Valsts ieņēmumu dienests.

Tas aicina rēķināties ar iespējamiem traucējumiem RŠV "Burački" darbībā un pēc iespējas izmantot citu robežas šķērsošanas vietu. Tuvākā robežšķērsošanas vieta ir RŠV "Grebņeva" uz Latvijas – Krievijas robežas.

Šorīt, 31. martā, pulksten 8:00 rindā izbraukšanai uz Krieviju caur RŠV "Terehova" gaidīja 280 kravas automobiļi, turpretim pie RŠV "Grebņeva" auto rindas nebija.

Informācija par auto rindām un aptuveno gaidīšanas laiku pieejama VID tīmekļvietnē, kur dati tiek aktualizēti divas reizes dienā. Informācija par automobiļu rindām līdz valsts robežai ir pieejama arī Valsts robežsardzes tīmekļvietnē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!