No pirmdienas degvielas tirdzniecības kompānija "Latvija Statoil" vairākās degvielas uzpildes stacijās Rīgā samazina degvielas cenas, BNS informēja uzņēmumā.

95 E markas benzīna cena tagad ir 36,9 santīmi par litru, 98 E markas benzīna cena - 37,9 santīmi, 95 K cena - 36,9 santīmi un 98 K markas benzina cena - 37,9 santīmi par litru. Visas cenas samazinātas par 0,4 santīmiem.

Degvielas cenas tiek pazeminātas 11 "Statoil" degvielas uzpildes stacijās Rīgā - Teikā, Purvciemā, Pērnavas ielā, Sarkandaugavā, Valmieras ielā, Kurbada ielā, "Ulmanis 1", "Ulmanis 2", Mežciemā, Tukuma ielā un Imantā.

"Latvija Statoil" direktors Kārlis Miķelsons BNS stāstīja, ka pamatā "Statoil" degvielas uzpildes stacijās vidējā degvielas cena ir augstāka - 38,4 santīmi par litru, bet minētajās stacijās cenas samazinājums ir veikts konkurences un kopējās situācijas konkrētajās vietās ietekmē.

"Latvija Statoil" ir viens no lilākajiem degvielas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Latvijā, kuram Latvijā ir 30 degvielas uzpildes staciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!