Foto: Publicitātes foto

Turpinot izaugsmi digitālā satura izplatīšanas platformās visā pasaulē, globālā studija "TheSoul Publishing" paplašina savu darbību Rīgā, un ierīkojot "Origo One" biznesa centrā modernāko studiju, nākamgad izsludina 300 jaunas darba vakances.

2022. gada nogalē "Soul Publishing" producēšanas centrs Rīgā aizņems vairāk nekā 3500 m2, nodrošinot telpas filmēšanai, kā arī tur būs uzņēmuma jaunā bāze skaņu ierakstu producēšanai. "TheSoul Publishing" radošai kolektīvs radīs skaņu saturam, kas tiks izplatīts visā pasaulē. Centrā atradīsies vairākas skaņu ierakstu studijas māksliniekiem, kas darbojas uzņēmuma nesen izveidotajā mūzikas nodaļā, kā arī būs mājvieta studijas radītajai neatkarīgajai digitālajai māksliniecei Polar.

"No uzņēmuma starptautisko studiju pieredzes esam guvuši vairākas būtiskas atziņas par to, kādu darba vidi vēlas mūsu esošie un topošie darbinieki. Tas ir gan elastīgs darbalaiks, gan modernākais aprīkojums, kā arī daudzi papildu labumi, piemēram, sabalansēts darba un atpūtas laiks, uzkodas. Mūsu mērķis ir izveidot profesionālu darba telpu esošajiem un topošajiem darbiniekiem, lai izcilākie Eiropas talanti vēlētos pievienoties "TheSoul Publishing" kolektīvam," klāsta "TheSoul Publishing" studijas vecākā personāla daļas vadītāja Rīgā Zanda Torgunova.

Uzņēmuma galvenais birojs atrodas Kiprā; tā biroji ir Lielbritānijā, ASV un Krievijā; kompānijas komandā šobrīd ir vairāk nekā 2600 darbinieku no 70 valstīm. Aptuveni 80% darbinieku strādā attālināti.

"Šis laiks "TheSoul Publishing" ir patiesi aizraujošs. Tikai Rīgas studijā vien nākamā gada laikā plānojam aizpildīt 200 vakances un drīz pēc tam – vēl 100," saka "TheSoul Publishing" personāla daļas vadītāja Aleksandra Sulimko. Uzņēmums meklē cilvēkus globlāli dažādiem amatiem, tostarp producēšanas, personālatlases un IT speciālistus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!