Foto: Publicitātes attēli

Tirdzniecības centriem "Spice" un "Spice Home" jauna vadītāja, ziņo "Lursoft" "Klienta portfelis".

Kadrijas Pudovas vietā SIA "Tirdzniecības centrs Pleskodāle" turpmāk vadīs Marie Vaino.

"Pagājušos gadus raksturo ļoti intensīva konkurence mazumtirdzniecības tirgū un strauji augošā e-komercijas popularitāte, ko vēl vairāk pastiprināja globālā pandēmija. Mēs pateicamies Kadrijai Pudovai par tirdzniecības centru "Spice" un "Spice Home" vadīšanu šajos sarežģītajos laikos," saka t/c "Spice" un "Spice Home" padomes loceklis Taavi Ojala.

"Tirdzniecības centriem ir jāpielāgojas aizvien mainīgajai patērētāju uzvedībai un citām mazumtirdzniecības tendencēm. Marie vadībā turpināsim darbu pie t/c "Spice" attīstības plāna un uzlabojumiem, "Spice Home" koncepta maiņas un uzlabosim kopējo klientu pieredzi. Marie kā vienai no "Spice" un "Spice Home" īpašniecēm ir visas tiesības pieņemt nepieciešamos lēmumus. Viņa ir aktīvi strādājusi kā "Spice" un "Panorama" tirdzniecības centru padomes locekle arī pašreizējo mazumtirdzniecības nozares izaicinājumu laikā," piebilda Taavi Ojala.

Jaunieceltā valdes locekle kopš 2019.gada 27.februāra līdz vakardienai bija SIA "Tirdzniecības centrs Pleskodāle" padomes locekle. Līdz ar kļūšanu par SIA "Tirdzniecības centrs Pleskodāle" vadītāju, Marie Vaino kļuvusi arī par valdes locekli nekustamā īpašuma apsaimniekošanas un iznomāšanas uzņēmumā SIA "MKEE", kam pieder mēbeļu un mājas lietu tirdzniecības centrs "Spice Home". Līdz vakardienai Marie Vaino šajā uzņēmumā ieņēma padomes locekles amatu.

Pēc "Lursoft" pieejamās informācijas, Marie Vaino kopš 2019.gada marta ir arī SIA "Krasta City" valdes locekle.

SIA "Tirdzniecības centrs Pleskodāle" pagājušajā gadā apgrozīja 12,36 miljonus eiro un nopelnīja 2,79 miljonus eiro, savukārt SIA "MKEE" 2020.gadā apgrozīja 4,59 miljonus eiro, noslēdzot gadu ar 381,73 tūkstošu eiro zaudējumiem. Abu uzņēmumu dalībnieki ir igauņu kompānijas AS "Kapitel" un "Tristafan".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!