Foto: LETA

No pirmdienas, 1. aprīļa, SIA "Lattelecom" oficiāli mainīs nosaukumu uz SIA "Tet", portālu "Delfi" informēja uzņēmums.

Turpmāk klienti visos saziņas kanālos saskarsies ar "Tet". Otrdien, 2. aprīlī, nosaukumu mainīs ierastie Wi-Fi tīklu nosaukumi, bet šomēnes plānota arī veikalu noformējuma maiņa.

Uzņēmuma klientiem pašiem nekādas darbības nav jāveic, jo pāreja notiks automātiski. Ierastie klientu numuri, uzņēmuma norēķinu konti, pakalpojumu nosacījumi un līdzšinējie rēķinu saņemšanas un apmaksas datumi paliek nemainīgi.

Taču klientiem jāņem vērā, ka par maksājumu saņēmēju bankā turpmāk jānorāda SIA "Tet". Pirmos pāris mēnešus maksājums tiks veikts arī tad, ja klients šo niansi neņems vērā, pastāstīja uzņēmumā.

Jauno "Tet" izskatu un vārdu jau ieguvuši "Lattelecom" veikali Rīgā ("Alfa" un Dzirnavu ielā) un Rēzeknē. Tiem šonedēļ sekos veikals "Akropole", kā arī veikali Liepājā, Cēsīs un Jēkabpilī, bet visu aprīli zīmola maiņu piedzīvos pārējie uzņēmuma veikali.

""Tet" ir kā jauns sākums – vienkāršs vārds, kuru piepildīt ar jaunu nozīmi un uzņēmuma vērtībām. Jauns vārds ir tikai aisberga redzamā daļa, aiz kuras stāv visa uzņēmuma darbības, domāšanas, kultūras un komunikācijas maiņa. Jaunais zīmols "Tet" ietver vienkāršību un atvērtību, ko uzņēmums vēlas sniegt visiem esošajiem un jaunajiem klientiem," norādīja uzņēmumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!