Foto: F64

Ēdienu un citu preču piegādes platforma "Wolt" no trešdienas Rīgā sākusi darbu diennakts režīmā, "Delfi Bizness" informēja "Wolt" pārstāvji.

Strādāšanu diennakts režīmā "Wolt" skaidro ar augošo pieprasījumu pēc maltīšu un preču piegādes ārpus ierastā darba laikā, kā arī kurjerpartneru vēlmi piegādes veikt arī nakts stundās.

Šobrīd platformā pieejami vairāk nekā 25 ēdinātāji un tirdzniecības vietas, kas savas maltītes un preces piedāvās 24 stundas diennaktī septiņas dienas nedēļā.

Kā norāda “Wolt” vadītāja Baltijā, Līsa Ristala, līdzīgi kā kaimiņvalstu galvaspilsētās, arī Rīgā pieaug diennakts ēdinātāju un tirgotāju skaits. Tas licis pārskatīt arī platformas “Wolt” līdzšinējo darbību.

“Mēs redzam, ka iedzīvotāju saspringtais ikdienas grafiks ne vienmēr ir salāgojams ar standarta darba stundām, tāpēc dažkārt par maltīti jāparūpējas vēlākās nakts stundās vai agri no rīta. Arī mūsu kurjeru partneri jau labu laiku jautā, vai un kad mēs plānojam piedāvāt pakalpojumu nakts stundās, skaidrojot, ka daļa no kurjeriem labprātāk strādā tieši naktīs un rīta stundās, kad pilsētā nav sastrēgumu un tā ir klusa," saka Ristala.

“Wolt” Latvijā darbojas piecus gadu un uzņēmuma pakalpojumi tagad pieejami astoņās Latvijas pilsētās – Rīgā, Jūrmalā, Liepājā, Jelgavā, Daugavpilī, Ventspilī, Valmierā un Ogrē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!