Foto: Publicitātes foto

Tehnoloģiju uzņēmums "Wolt" ir noslēdzis sadarbības līgumu ar Eiropas lielāko parfimērijas un kosmētikas tirgotāju "Douglas" par ātro piegāžu nodrošināšanu pasūtījumiem Rīgā un Liepājā.

"Wolt" sola, ka kurjerpartneri "Douglas" veikalos pasūtītos skaistumkopšanas izstrādājumus piegādās 30 minūšu laikā. Deviņiem "Douglas" veikaliem Rīgā un vienam Liepājā šī ir viena no iespējām, kā turpināt darbu, ievērojot visas sociālo distancēšanos un ārkārtējās situācijas prasības.

"Wolt" vadītāja Baltijā Līsa Ristala (Liis Ristal): "Pēdējā gada laikā iedzīvotāju iepirkšanās paradumi ir ievērojami mainījušies un atbilstoši mainās arī "Wolt" – no ēdienu piegādes platformas strauji esam pārtapuši par plaša spektra preču ātro piegādātāju. Viens no strauji augošiem segmentiem šobrīd ir skaistumkopšanas preču ātrās piegādes. Tuvojoties Ziemassvētkiem un gadu mijas svinībām, interese par šādu preču ātru piegādi pieaugs vēl vairāk."

Savukārt SIA "Douglas Latvia" valdes priekšsēdētāja Dita Dricka atzīst, ka Covid-19 pandēmija nav mazinājusi iedzīvotāju vēlmi parūpēties par savu labsajūtu un izskatu. "Daudz vairāk laika pavadot mājās, pieprasīti ir arī ķermeņa un vannas produkti, ko var izmantot mājas apstākļos, kā arī sejas ādu mitrinoši produkti, kas noder pēc ilgstošas sēdēšanas pie datora ekrāniem," viņa iezīmē patēriņa tendences.

"Wolt" ir tehnoloģiju kompānija, kas bāzēts Helsinkos un darbojas vairāk nekā 23 valstīs un vairāk nekā 180 pilsētās, piegādājot ēdienus no vairāk nekā 40 tūkst. restorānu ar vairāk nekā 85 tūkst. kurjerpartneru. "Wolt" šobrīd sadarbojas ar gandrīz 200 mazumtirdzniecības partneriem Latvijā

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!