Foto: Publicitātes foto

Ēdienu piegādes uzņēmums "Wolt" ir noslēdzis sadarbības līgumu ar "Rimi" par pārtikas preču ātrās piegādes nodrošināšanu no veikaliem uz mājām un birojiem.

Pārtikas preču piegādes laiks ir vidēji 30 minūtes. Lai veicinātu ārkārtējās situācijas ierobežojumu ievērošanu un mazinātu iedzīvotāju masveida pulcēšanos lielveikalos, "Wolt" līdz 7. februārim nodrošinās bezmaksas preču piegādes no visiem sadarbības veikaliem.

"Wolt" vadītāja Baltijā Līsa Ristala norāda, ka ātra pārtikas preču piegāde ir pakalpojums ar augošu tendenci. Tāpēc uzņēmums nemitīgi paplašina arī sadarbības partneru skaitu un pieejamo pārtikas preču piedāvājumu.

Pārtikas preču piegādi "Wolt" platformā šobrīd ir iespējams veikt no 70 tirdzniecības vietām, kā arī var veikt pasūtījumus no 550 restorāniem.

Pārtikas preču piegāde "Wolt" platformā notiek pēc tādiem pašiem principiem kā ēdienu piegāde.

"Wolt" ir tehnoloģiju kompānija, kas piedāvā ēdienu piegādes uz mājām vai biroju. Helsinkos bāzētais uzņēmums darbojas 23 valstīs un 120 pilsētās, piegādājot ēdienus no 26 000 restorāniem ar 50 000 kurjerpartneriem.

2014. gadā dibinātais uzņēmums pašlaik nodarbina 2000 strādājošo, un to vada kompānijas līdzdibinātājs un izpilddirektors Miki Kūsi (Miki Kuusi). Latvijā "Wolt" darbību uzsāka 2017. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!