Foto: Shutterstock
Zivju un zivju produktu vairumtirgotāja "Vičiūnai-Lat", kas izplata "Viči" krabju nūjiņas, apgrozījums pagājušajā gadā palielinājās par 8,1% salīdzinājumā ar gadu iepriekš un bija 12,226 miljoni eiro, bet kompānijas peļņa pieauga par 12,7% un bija 213 486 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Kompānijas gada pārskata vadības ziņojumā teikts, ka 2020.gadā investēts preču glabāšanas, kontroles un realizācijas apmēru paaugstināšanā.

Komentējot Covid-19 ietekmi uz kompānijas darbību, "Vičiūnai-Lat" vadība norāda, ka pandēmija kompānijas darbību nav būtiski ietekmējusi, taču situācija tiek nepārtraukti vērtēta, lai samazinātu un optimizētu izmaksas, kā arī turpinātu attīstīt un paplašināt preču sortimentu.

2019. gadā zivju un zivju produktu vairumtirgotājs "Vičiūnai-Lat" strādāja ar 11,307 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir iepriekšējā gada līmenī, bet kompānijas peļņa pieauga par 12,5% un bija 189 489 eiro.

"Vičiūnai-Lat" pamatdarbības veids ir atdzesēto un saldēto zivju produktu vairumtirdzniecība. "Vičiūnai-Lat" ir reģistrēta 2002.gadā, un tās pamatkapitāls ir divi miljoni eiro. Kompānija pilnībā pieder Lietuvas "Vičiūnu grupe", un tās patiesā labuma guvēji ir Lietuvas pilsoņi Liuds Skierus un Visvaldis Matijošaitis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!