Foto: Publicitātes foto

Darbs, mājas, rūpes par ģimeni un piesātināti brīvdienu plāni – atelpu no intensīvās ikdienas nereti meklējam dažādās fiziskās aktivitātēs, kas ne tikai stiprina veselību, bet arī palīdz mazināt stresu. Jāatzīst gan, ka ne vienmēr regulārus treniņus izdodas sekmīgi ieviest par veselīgas ikdienas sastāvdaļu. Noplok sākotnējais azarts, trūkst motivācijas vai arī pārcenšamies un gūstam traumas. Risinājumi tam var būt dažādi, un viena no iespējām ir izmēģināt "Huawei GT 2 Pro" viedpulksteni, lai ar tā sporta un veselības funkcijām padarītu treniņu procesu aizraujošāku un arī drošāku.

Pielāgojiet slodzi savām spējām

Ne vienmēr vairāk ir arī labāk. Sabalansēta, tieši jūsu ķermenim un fiziskajai sagatavotībai piemērota slodze ir veselīga un efektīva treniņa pamatā. Viens no pamatrādītājiem, kam jāseko treniņu procesā, ir sirds ritms – straujš tā kāpums būs drošs signāls, ka izvēlētā slodze ir par lielu. Tāpēc "Huawei Watch GT 2 Pro" ir pirmais viedpulkstenis, kas aprīkots ar ceturtās paaudzes "TruSeen 4.0+" sirdsdarbības uzraudzības tehnoloģiju, kas izmanto vairāku sensoru tīklu un mākslīgā intelekta algoritmu nepārtrauktai un precīzākai sirdsdarbības uzraudzībai un arī stresa un miega stāvokļa noteikšanai. Nopietnākiem sportiskajiem izaicinājumiem noderēs iespēja noteikt pulsa maksimālos un minimālos rādītājus, lai treniņa laikā redzētu, kad nepieciešams ieguldīt vairāk spēka un arī fiksētu pārpūli.

Pulkstenī iestrādātie sensori fiksēs arī tādu noderīgu veselības parametru kā skābekļa daudzumu asinīs jeb SpO2 rādītāju. Iegūtais rādītājs parāda, cik labi ar skābekli ir apgādāts organisms. Zems SpO2 līmenis var izraisīt nogurumu un enerģijas trūkumu. Treniņi, ievērojot veselīgu pulsa līmeni, palīdzēs būt drošam, ka nenodarāt sev pāri. Ja arī kāds no rādītājiem uzrādīs kritiskas izmaiņas, saņemsiet brīdinājumu.

Esiet gatavi visdažādākajiem treniņiem

Laikā, kad pasaulē turpina izplatīties Covid-19 un epidemiologi neiesaka pulcēties iekštelpās, bet fiziskās aktivitātes imunitātes stiprināšanai drēgnajos laikapstākļos kļūst aizvien svarīgākas, viedpulkstenī ietvertās treniņu programmas ir aktuālākas nekā jebkad. Tas nozīmē, ka varat uzraudzīt un nomērīt konkrētajam sporta veidam svarīgākos parametrus, lai sekotu līdzi savam progresam. "Huawei Watch GT 2 Pro" viedpulkstenis ar vairāk nekā 100 treniņu režīmiem un dažādiem fitnesa mērījumiem būs izcils personīgais treneris, lai kuru sporta veidu jūs izvēlētos.

Vairāk nekā 100 treniņu režīmos "Huawei Watch GT 2 Pro" ietver 19 profesionālas treniņu programmas ar 12 āra sporta veidiem – slēpošanu, snovbordu, distanču slēpošanu, golfu, skriešanu, pastaigām, kalnu pārgājienu, pārgājieniem, taku skrējienu, riteņbraukšanu, peldēšanu un triatlonu. Savukārt telpām piemēroti septiņi sporta veidi – pastaigas, skriešana, riteņbraukšana, peldēšana baseinos, brīvā veida treniņš, eliptiskais trenažieris un airēšanas trenažieris. Tādējādi viedpulkstenis iekļauj visus pamata sporta veidus un ļauj lietotājiem viegli pārslēgties no viena treniņa uz otru. Ūdens izturība līdz 50 metru dziļumam un līdz divām nedēļām ilgs darbības laiks no vienas uzlādes ļaus būt drošiem par savu virtuālo treniņu partneri jebkurā situācijā.

Jaunievedums ir slēpošanas, distanču slēpošanas, snovborda un golfa režīmi. Slēpošanas režīmi nodrošina tādus visaptverošus datus kā, piemēram, sirdsdarbības ātrums, slēpošanas vidējais ātrums, maksimālais slīpums kalnu slēpošanā, trases informācija un attālums distanču slēpošanā u. c. Savukārt golfa cienītājiem ir iespēja analizēt arī tādus specifiskus parametrus kā stāja un sitiena kustība, nosakot vidējo un ātrāko sitiena kustību.

Gatavas treniņu programmas skriešanai

Skriešana ir viens no vienkāršākajiem un vispusīgākajiem treniņu veidiem, kā nostiprināt fizisko formu. Ja vēlaties šo nodarbi pacelt nākamajā līmenī un sistemātiski uzlabot savus rezultātus, lieliski noderēs 10 dažādas zinātniski izstrādātas profesionālās skriešanas treniņu programmas, ko ietver "Huawei Watch GT 2 Pro". Treniņi piedāvā individuāli pielāgojamas programmas gan iesācējiem, gan specifisku rezultātu sasniegšanai – piemēram, tauku dedzināšanai, izturības paaugstināšanai vai kardiotreniņam. Treniņa laikā atliks tikai ieklausīties virtuālā trenera sniegtajos norādījumos bez vajadzības lieki novērst uzmanību, skatoties pulkstenī. Savukārt pēc treniņa varēsiet novērtēt savu sniegumu un, balstoties datos, pielāgot nākamo treniņu.
Paziņojumi efektīvākam un motivētākam treniņam

Lai individuālā treniņā nezustu motivācija un viedpulkstenis kļūtu par labāko treniņu biedru, "Huawei Watch GT 2 Pro" viedpulksteņa 100+ treniņu režīmi piedāvā plašas iespējas tos pielāgot savam treniņu stilam: varat uzstādīt skaņas brīdinājumus, ja pārsniedzat sirds ritmu vai ātrumu, izmantot balss norādījumu par distanci un tempu, kā arī pieskaņot treniņu slodzi savam VO2max rādītājam, kas izseko kopējo ķermeņa izturību treniņu laikā.

Iemīļotā mūzika vai podkāsti priekpilnam treniņam

Sportošana vienatnē nesagādā prieku? Arī šeit "Huawei Watch GT 2 Pro" viedpulkstenim ir risinājums. Sinhronizējot viedpulksteni ar savu viedtālruni, jūs iegūsiet neierobežotu brīvību klausīties savu iemīļoto mūziku vai podkāstu, kamēr pilnībā nododaties sportiskām aktivitātēm. Viedpulkstenis ļaus jums ērti un netraucēti kontrolēt mūzikas atskaņošanu – tās uzsākšanu, pauzi, pāreju uz nākamo vai iepriekšējo ierakstu, skaļumu. Papildus ērtai dziesmu kontrolei, kuras klausāties, atrodoties kustībā vai veicot vingrinājumus, "Huawei Watch GT 2 Pro" ir arī liela ietilpība, piedāvājot lietotājiem pietiekami daudz vietas, lai saglabātu līdz pat 500 ierakstiem mp3 formātā.

Papildus inovatīvajām sporta un veselības funkcijām "Huawei GT 2 Pro" viedpulkstenis būs uzticams sabiedrotais arī ārpus treniņiem, jo tā titāna korpuss ar safīra stiklu veido elegantu dizainu, kas iederēsies gan biznesa vidē, gan atpūšoties ar draugiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!