Foto: Publicitātes foto
Tirgū ir tūkstošiem "Windows" iekārtu – personālo datoru, planšetdatoru un klēpjdatoru modeļu ar vienu un to pašu operētājsistēmu "Windows". Kas ir "Microsoft Surface"? Tā ir augstākās klases "Windows" skārienekrāna ierīču saime. Ierīcēm ir unikāls dizains ar virkni inovāciju. "Surfaсe" radīts kā atsauces dizains "Windows" iekārtu saimē, kur gan programmatūra, gan aparatūra ir tieši no viena ražotāja. Jautājums – kā izdarīt pareizu izvēli, lai jaunā ierīce nestu sajūsmu? Tas ir kā ideāls klasiskais uzvalks – tas izskatās izcili, bet kurš ir ideāli piemērots tieši man? Mēģināsim to darīt skaidru.

"Surface Go" ir mazākā, vieglākā un pieejamākā ierīce "Divi vienā ierīce" "Microsoft Surface" saimē. Ideāli piemērots studentiem un profesionāļiem, kam nepieciešams planšetdators un klēpjdators, kas regulāri veic dažādas darbības, piemēram, ar e-pastu, dokumentiem un internetā, kas vienmēr pa rokai un ar ilgu baterijas darbības laiku.

"Surface Laptop Go" – līdzīgs "Surface Go", bet klasisks un stilīgs klēpjdators. Kurš teica, ka klasiskajam klēpjdatoram jābūt smagam vai pārlieku dārgam? Vieglākais "Surface" klēpjdators, ko darbina 10. paaudzes "Intel® Core"TM procesors jūsu ikdienas svarīgākajām ierosmēm.

Pirmās paaudzes "Microsoft Surface" ierīces turpinājums ir "Microsoft Surface Pro 7". Tas radīja revolūciju IT jomā un pierādīja, ka ir iespējams panākt kompromisu starp jaudīgu un modernu ierīci ar multifunkcionālu dizainu ikvienam, kurš vēlas strādāt un radīt neatkarīgi no atrašanās vietas: birojs, mājas, lidmašīna, automašīna utt.

Vai esat lasījis par ierīcēm operētājsistēmai "Windows ARM" arhitektūrā? Iepazīstieties ar "Microsoft Surface Pro X". Šis modelis veidots tiem, kas vienmēr vēlas paturēt saziņas iespējas esot ceļā. Ceļotājiem, izbraukumu darbiem un visiem, kam jāpaliek mobiliem, vai kādam, kam nepieciešama otra mobila produktivitātes ierīce esot ceļā vienlaikus ar mājās vai birojā esošu jaudīgu un stacionāru iekārtu.

Ikviens zina, ka klasika vienmēr ir modē, taču ne visi zina, ka klasiskais klēpjdatora dizains nodrošina "Surface" pildspalvas un skārienekrāna atbalstu – tas viss pieejams "Microsoft Surface Laptop 4", tagad līdz pat 70% ātrāks kā iepriekš. Tas ir kā izcila dizaina, ātruma, visaptverošas skaņas, un ievērojami ilgāka baterijas darbības laika perfekts balanss! Tastatūra un plaukstu zona ir pārklāta ar greznu "Alcantara" materiālu, kas pēc taustes ir ļoti patīkams. Ir pieejama arī metāla virsmas opcija. Tas ir labākais jaunas klasikas piemērs tiem, kas novērtē stilu un veiktspēju.

Galu galā mēs teiktu tā – "Microsoft Surface" iekārtu saime piedāvā, iespējams, ikvienam un ikkatram strādāt ar mūsdienīgām, jaudīgām un lietošanā aizraujošām iekārtām. Un, ja tā izklausās pārāk daudz, tas tā nav. Ir tikai divas svarīgas lietas: vispirms – atrodiet savu īsto "Surface" iekārtu, otrkārt – izmēģiniet. "Microsoft Surface" iekārtu klāsts mums parāda, ka dzīvojot tehnoloģiju laikmetā, kad ierīču lietošana ir dabiska ikdienas funkcija – darbam, saziņai un ikdienai, mums jābūt pārliecinātiem par ierīci un tās sniegtajām iespējam un ērtībām. Iegūstiet savu īsto bezkompromisu iekārtu – "Microsoft Surface"!

Izbaudiet savu iecienītāko "Surface" operētājsistēmā "Windows" tūlīt un saņemiet bezmaksas jauninājumu uz "Windows 11" drīz, kad tas būs pieejams visai "Surface" saimei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!