Foto: Edmunds Miķelsons
Latvijā tiek patentēts jauns amats – tavs privātais aģents. Tie ir individuāli pakalpojumi ikdienas darbos. SIA "ELITE GROUP" pārstāvis skaidro sīkāk:

"Katram no mums ir bijusi situācija, ka ikdienas darbos mums vienkārši vajag palīdzību, piemēram, jums nav laika aizvest mašīnu uz remontu vai pie mājas nopļaut zāli utt. Parasti šādā situācijā jūs prasāt palīdzību kādam tuviniekam vai draugam. Bet, ja nav kam paprasīt vai visi aizņemti? Kam uzticēt šos darbus?

Šeit nākam mēs ar jaunu amatu – Tavs privātais aģents, kas drīz parādīsies arī sludinājumu portālos. Un mēs, "Elite", šeit šajā gadījumā esam vesela komanda šo aģentu.

Jums rīt nepieciešama palīdzība? Jūs zvanāt mums, nosaucat nepieciešamo cilvēku (palīgu) daudzumu, veicamos darbus un mēs formējam komandu un dodamies palīgos.

Kā tas izskatītos realitātē?

Jums rīt brauc ārzemju klienti, vajag šoferus, kas izvadā, jūs zvanāt mums!
Jums jāorganizē pasākums, vajag apsargus, kas atbild par kārtību, zvanāt mums!
Maināt dzīves vietu, vajag pārvest mantas, zvanāt mums!
Jānodod celtniecības objekts, vajag palīgus, zvanāt mums!
Un lai arī kādi būtu šie veicamie darbi, jūs droši zvaniet un prasiet, ļoti iespējams, ka varēsim jums palīdzēt!

Kā redzat, šie mūsu piedāvātie pakalpojumi mums neprasa specialitāti katrā no jomām, līdz ar to arī tiek piedāvāts tik plašs šis pakalpojumu spektrs. Doma ļoti vienkārša, mēs esam vienkārši palīgi jums!

Un tagad sīkāk par mums.

SIA "ELITE GROUP" ir kompānija, cilvēku komanda, kas nodarbojas ar elitāru cilvēku apkalpošanu. Kapēc elitāru? Jo pakalpojumi nav lēti un tie balstīti uz ātro nepieciešamību.

Kāpēc "Elite"? To dzirdot, vārds rada sava veida prestižu. Un kā mēs atbildam par šo prestižu? Komandā katrs darbinieks ir īpaši atbildīgi atlasīts. Katrs ir apķērīgs, laipns, vizuāli saistošs, fiziski spēcīgs vīrietis konkrētā vecuma grupā. Šeit nāk mūsu prioritāte – ļoti stingra personāla atlase, lai klients justos maksimāli brīvi un spētu mums uzticēties.

Vajag palīdzību? Tavs privātais aģents – "Elite"! Individuālo pakalpojumu sniedzējs."

www.elite.lv
elitegroup@inbox.lv
https://www.facebook.com

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!