Foto: Publicitātes foto
Minimālisma tendences arvien biežāk ir novērojamas dažādu nozaru radīto produktu dizainā, kas ir īpaši pieprasīti jaunākās paaudzes vidū. Lai gan izstrādāt pievilcīgu minimālisma dizainu varētu šķist viegls uzdevums, patiesībā ir rūpīgi jāizvērtē katra mazākā nianse un elements, lai radītu funkcionālu, kvalitatīvu, bet tajā pašā laikā vienkāršu dizainu. Mūsdienās bieži vien ierīču vizuālajam izskatam ir tikpat būtiska nozīme, cik produkta tehnoloģiskajām kapacitātēm, tāpēc jaunā "Huawei MateBook" klēpjdatoru sērija ir aprīkota ar iespaidīgu 11. paaudzes "Intel® Core™" procesoru, un neparastu dizainu, kas apvieno abas būtiskākās mūsdienu ierīču funkcijas.

"Huawei MateBook" klēpjdatoru sērijas galvenā vadlīnija ir tīrs dizains, kas nozīmē, ka korpusa līnijas un padziļinājumi ir maksimāli samazināti, bet tajos ir integrētas vairākas funkcijas, lai katram dizaina elementam būtu praktisks pielietojums. Šāds dizains var "paslēpt" detaļas, kuras nav nepieciešamas, tādējādi iegūstot tīrāku, minimālistiskāku izskatu. Piemēram, bez malu "Huawei Infinite FullView" ekrāns, "Free Touch" skārienjutīgais paliktnis un paslēptie skaļruņi izkārtoti, saglabājot vienkāršību, lai vizuāli nesarežģītu ierīces kopējo izskatu. Savukārt "Huawei Share" funkcija ir integrēta skārienpaliktnī, lai atvieglotu ierīču savstarpēju savienošanu. Arī ieslēgšanas poga ir veidota tā, lai apvienotu divas funkcijas – vienkāršību un drošību – pirms ierīces ieslēgšanas, nolasot arī lietotāja pirksta nospiedumu.

Dabas skaistums viedajās tehnoloģijās

Krāsas tonis ir kļuvis par vienu no svarīgākajiem lietotāju piesaistes elementiem. Produktu dizainā krāsa kalpo kā vizuāls simbols, kas nodod dažādas emocijas un vēstījumus. Tas atspoguļojas arī mūsdienu tehnoloģijās. Iedvesmojoties no dabā sastopamajām krāsām, ir rūpīgi jāpārdomā izmantotās apstrādes metodes, lai izstrādātu augstākās kvalitātes krāsu gammu un saglabātu dabas unikalitāti.

Kā piemēru var minēt jaunāko "Huawei MateBook X Pro" klēpjdatoru, kas ir pieejams izteikti elegantā smaragdzaļā krāsā. Lai radītu tehnoloģiju nozarei tik netipisku zaļo krāsu toni, bija vajadzīgi neskaitāmi eksperimenti un augstākas prasības attiecībā uz apstrādes tehnikām. Krāsošanas procesu ietekmē daudzi faktori, tostarp apkārtējās vides temperatūra, mitrums, šķīduma koncentrācija un mērcēšanas laiks. Izstrādes procesā bija nepieciešami vairāk nekā simts izmēģinājumi un pielāgojumi, lai radītu perfektu smaragdzaļās nokrāsas vieglumu un spīdumu. Katra izmaiņa ietekmē gala rezultātā iegūto krāsas efektu.

Viedtālruņa praktiskums klēpjdatorā

Būtiskākā tehnoloģiju tendence ir viedtālruņu praktisko funkciju un dizaina pielietošana klēpjdatoru izstrādē. Tas ļauj ierīcēm nodrošināt virkni lietotāja pieredzi uzlabojošu iespēju, saglabājot unikālu un estētisku dizainu.

Balstoties uz viedtālruņu lietošanas paradumiem, "Huawei" ir ieviesis virkni dizaina risinājumu, kas būtu ērti lietotājiem. Viens no tiem ir iekļauts "Huawei MateBook X Pro", kam ir "FullView" displejs, tastatūrā iebūvēta kamera un 3:2 malu attiecība. Pateicoties 91% ekrāna un korpusa attiecībai, klēpjdatora ekrāns nodrošina lielāku skata laukumu, vienlaikus saglabājot kompaktuma sajūtu. Papildus inovatīvajam ekrāna izmēram, pārvelkot pāri ekrānam ar trīs pirkstiem, lietotājs var piekļūt "Multi-screen Collaboration" funkcijai, kas ļauj pārvietot failus starp viedtālruni un klēpjdatoru, nodrošinot viedtālrunim līdzīgu skārienvadības pieredzi.

Kvalitātes ziņā "Huawei MateBook" sērija nodrošina stingrākos kvalitātes standartus, kas ir augstāki par nozarē noteiktajiem. Piemēram, "Huawei MateBook" modeļiem ir veikti vairāk nekā 10 000 USB-C tipa izejas izturības testi, pieci miljoni tastatūras izturības testi, 25 000 klēpjdatora eņģu atvēršanas un aizvēršanas izturības testi, 320 000 pirkstu nospiedumu pogu izturības testi un viens miljons skārienpaliktņu klikšķu izturības testi, lai nodrošinātu lietotājiem pārliecinošu kvalitāti ilgtermiņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!