Foto: DELFI
AS "SEB banka" pakalpojums "E-karte – daudzfunkcionāla, personalizēta bezkontaktu karte" ir viens no žurijas izvēlētajiem finālistiem banku pakalpojumu konkursā "Zelta monēta 2013". Projekts pieteikts konkursa kategorijā "Pakalpojums privātpersonām".

Pakalpojuma apraksts

E-karte ir daudzfunkcionāla, personalizēta bezkontaktu karte, kurā ir apvienotas "SEB bankas" norēķinu kartes un skolēna apliecības funkcijas. E-karte tiek izmantota sabiedriskā transporta pakalpojumu apmaksai, kā arī tiek paredzēta izmantošanai skolas pusdienu apmaksai. 2012. gada augustā tika uzsākta E-karšu izsniegšana Jelgavas pilsētas skolēniem un 2012.gada oktobrī - E-karšu pieņemšana norēķiniem Jelgavas sabiedriskajā transportā. Skolēniem, norēķinoties ar E-kartēm, "SEB banka" nodrošina arī efektīvu un caurspīdīgu pašvaldības subsīdiju izmaksu par transporta (un vēlāk arī ēdināšanas) pakalpojumiem.

Projekta partneris: "Jelgavas autobusu parks"

Vairāk par pakalpojumu: www.seb.lv

Par konkursu

Konkursu "Zelta monēta 2013" šogad pirmo reizi rīko "Latvijas Komercbanku asociācija" (LKA) un tā mērķis ir gan apkopot, gan izcelt banku labāko praksi, popularizēt banku jaunākos un klientiem noderīgākos produktus un pakalpojumus, kā arī veicināt jaunu šādu produktu radīšanu, izmantojot visas mūsdienīgās tehnoloģijas un risinājumus.

No 1.februāra līdz 14.februārim portālos "Delfi" norit balsojums par 11 žūrijas izvēlētajiem finālistiem, kurā tiks noskaidrots "Klientu balvas" ieguvējs. Balso šeit..

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!