Foto: Publicitātes attēli
Nekustamā īpašuma attīstītājs "Kaamos" uzsācis jauna dzīvokļu projekta "Moho Garden" būvniecību Ķīšezera ielā 10. Divas deviņu stāvu ēkas ar kopumā 128 divu līdz četru istabu dzīvokļiem un A+ klases energoefektivitāti iecerēts pabeigt līdz 2024. gada beigām, projektā investējot vismaz 17 miljonus eiro.

Katrā projekta "Moho Garden" ēkā tiks izbūvēti 64 dzīvokļi, kuru platība būs no 40 līdz 110 kvadrātmetriem. Uz ēku jumtiem tiks izvietoti saules paneļi ar kopējo jaudu 22 kWh. Dzīvokļos būs zemgrīdas apkure ar iespēju individuāli regulēt gaisa temperatūru telpās.

"Moho Garden" ir attīstītāja "Kaamos" otrais daudzdzīvokļu ēku projekts Latvijā, kura būvniecību uzņēmums nodrošina ar saviem resursiem.

"Būvējot paši, varam ne tikai pilnībā kontrolēt būvniecības procesu un topošo mājokļu kvalitāti, bet arī projekta izpildes termiņus," saka "Kaamos Construction" valdes loceklis Ingus Baumanis.

"Kaamos grupa" ir Igaunijas kapitālsabiedrība, kas dibināta 2002. gadā un nodarbojas ar nekustamo īpašumu attīstīšanu, celtniecību, kokapstrādi, zaļo enerģiju, kā arī iegulda jaunuzņēmumos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!