Foto: Publicitātes foto
Rīgas tirdzniecības centrs "Galerija Centrs" piesaistījis jaunu enkurnomnieku – 2023. gada nogalē tajā tiks atvērts pirmais zviedru modes un dzīvesstila zīmola "Arket" veikals Latvijā.

Jaunajā veikalā būs pieejamas modes apģērbu un aksesuāru kolekcijas vīriešiem, sievietēm un bērniem, kā arī preces mājas iekārtošanai. Zīmola koncepts paredzēs arī veģetāro kafejnīcu ar āra terasi.

"Arket" ir "H&M" grupas zīmols. Šobrīd zīmolam ir 27 veikali Eiropā, Ķīnā un Korejā, kā arī interneta veikals, kas pieejams 30 Eiropas valstīs.

"Arket" ir Zviedrijā (Stokholmā) 2017. gadā radīts zīmols. Zīmola dizaina filozofija sakņojas 20. gadsimta skandināvu modernisma kustībā, kuras mērķis ir savienot mākslas, amatniecības un funkcionālo formu pasauli un reizē radīt plaši pieejamas modes preces. Visi produkti un preces ir izstrādāti, domājot par ilgtspējību.

"Galerija Centrs" vadītāja Sanita Krīgere norāda, ka Latvijā patērētājs augstu vērtē skandināvu zīmolus, tāpēc prognozējams apmeklētāju plūsmas pieaugums.

Plašāka informācija, tostarp konkrēts atvēršanas datums, tikšot sniegta tuvākajā laikā.

Tirdzniecības centrs "Galerija Centrs" ir piecstāvu nekustamo īpašumu komplekss Vecrīgā. To veido divas ēkas, kuras savienotas ar stiklotu jumtu pasāžu. Iepirkšanās centrs sākotnēji atvērts 1938. gadā kā Armijas Ekonomiskais veikals, bet 2006. gadā atjaunots un paplašināts, tam pievienojot piebūvi. Īpašuma iznomājamā platība ir 19 137 km2. Starp galvenajiem nomniekiem ir "H&M", "Rimi", "Massimo Dutti", "Douglas", "Lindex", "Esprit" un citi. Tirdzniecības centru "Galerija Centrs" 2019. gadā iegādājās "Baltic Horizon Fund".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!