Foto: Publicitātes foto
Nule kā dzīvojamā ēkā Kristapa ielā 35, Rīgā atzīmēti spāru svētki. Desmit dzīvokļu māja ir trešā un noslēdzošā būve projektā "Melnsila kvartāls", ko plānots pabeigt šovasar, ziņo nekustamā īpašuma kompānija "Immostate".

Dzīvojamais kvartāls tiek veidots pie Kristapa un Melnsila ielu krustojuma, tajā jau iepriekš ir rekonstruētās divas koka ēkas.

Būvniecību plānots pabeigt 2023. gada jūnijā, ziņo attīstītājs. Pašlaik ir rezervēti 40% dzīvokļu.
Projekta Kristapa ielā 35 jeb "Melnsila kvartāls III" mērķis ir izcelt Āgenskalna šarmu. Ēkai ir trīs stāvi, koka elementi fasādē; visa kvartāla mājas vienos kopīgs, labiekārtots un apzaļumots pagalms un slēgta teritorija ar auto novietnēm.

Jaunbūvē būs desmit dzīvokļi, kuru platība ir no 48 m2 līdz 108 m2. Ēkas pirmajos stāvos būs divlīmeņu apartamenti ar atsevišķām ieejām un āra terasēm.

Projekta attīstītājs ir uzņēmums "Melnsila Kvartāls III", bet koncepcijas autors - nekustamo īpašumu uzņēmuma "Immostate" vadītājs Vestards Rozenbergs. Projektu izstrādāja arhitekte Diāna Zalāne no biroja "Diānas Zalānes projektu birojs", interjeru veido dizainere Gundega Reita. Būvdarbus veic uzņēmums "Kaims".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!