Foto: Publicitātes foto
Vienu no lielākajām biznesa grupām Lietuvā "Vilniaus prekyba" (VP) no ceturtdienas, 15. oktobra, vadīs tajā ietilpstošā aptieku tīkla "Euroapotheca" vadītājs Laimons Devīžis.

Viņš turpinās vadīt arī "Euroapotheca" un pārņems gan aptieku tīkla, gan iepirkšanās un izklaides centru apsaimniekotāja "Akropolis Group" valdes priekšsēdētāja pienākumus.

Līdzšinējais "Vilniaus prekyba" ģenerāldirektors Mants Kuncaitis vadīs veikalu tīkla "Maxima" pārvaldnieku "Maxima Grupe", kā arī tā valdi un uzņēmumu "Franmax", kas "Maxima grupe" uzņēmumiem nodrošina franšīzes pakalpojumus; viņš turpinās vadīt arī "Vilniaus prekyba" valdi un būs interneta veikala "Barbora" valdes loceklis, paziņojusi grupa.

Agrākā "Maxima Grupe" vadītāja Jurgita Šleķīte vadīs "Vilniaus prekyba“ grupas alternatīvo investīciju uzņēmumus.

Kā uzsvēris Kuncaitis, šīs pārmaiņas vērstas uz "ilgtspējīgu "Maxima Grupe" izaugsmi šajā īpašajā laikā".

"Pandēmija maina pircēju paradumus, tādēļ esam sākuši pārkārtot biznesa attīstības prioritātes, paredzot vēl lielāku uzmanību veltīt e-tirdzniecības platformu stiprināšanai," viņš norādījis.

VP grupā ietilpst mazumtirdzniecības grupa "Maxima grupe", aptieku tīkls "Euroapotheca", būvniecības un mājas preču veikalu tīkls "Ermitažas", kā arī iepirkšanās un izklaides centru apsaimniekotājs "Akropolis Group".

Holdingu "Vilniaus prekyba" kontrolē uzņēmējs Nerijus Numa (iepriekš pazīstams ar uzvārdu Numavičs).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!