Foto: Mārtiņš Purviņš, DELFI

Lielveikalu tīklu gatavās kulinārijas produkti mūsdienu steidzīgajā dzīves ritmā kļuvuši par pieprasītu alternatīvu mājās pagatavotai maltītei. Patērētāji tos galvenokārt izvēlas, lai taupītu savu laiku, un gatavi pievērt acis uz to, ka cenas ziņā tas nebūt nav lētākais risinājums.

Mazumtirgotāju sīvās konkurences un tirgus tendenču rezultātā šajā nišā ienāk aizvien jauni produkti, tai skaitā, dažādi citu tautu ēdieni, pie kuriem mūsu valstī vēl jāpierod. Taču pieprasītākais produkts nemainīgi ir salāti.

Kā ražo gatavās maltītes lielveikalos, kas ir to pircēji un kādas ir tendences?

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!