Foto: Publicitātes foto
Šā gada janvārī "Giraffe360" paziņoja par vairāk nekā vienu miljonu eiro lielu riska kapitāla investīciju piesaisti no "Change Ventures" un citiem investoriem, un jaunais kameras modelis ir pirmais lielās investīcijas rezultāts, informē uzņēmuma līdzdibinātājs Mikus Opelts.

Jaunais kameras modelis tiek pilnībā izstrādāts un ražots Latvijā, tas dod iespēju ar vienu pogas spiedienu īsā laika posmā iegūt augstas kvalitātes telpas digitālu nospiedumu un pēc īsa brīža to saņemt savā epastā dažādos faila formātos, piemēram, 2D plānojumu, fotogrāfijās vai pilnā vides virtuālajā tūrē. Ar šo tehnoloģiju "Giraffe360" pilnībā automatizē telpas dokumentēšanas procesu visdažādākajos formātos.

"Pašā risinājuma pamatā mēs esam apvienojuši foto kameru ar lāzeri vienā produktā, kas automātiski un sinhroni darbojas telpā, dodot mums iespēju iegūt dažādu dimensiju datus no telpas un pārvērst lietotājam svarīgos failu formātos," skaidro "Giraffe360" līdzdibinātājs Mikus Opelts.

Galvenie lietotāji "Giraffe360" tehnoloģiju servisam ir nekustamo īpašumu kompānijas.

Idejas autori un uzņēmuma dibinātāji ir brāļi Mikus un Madars Opelti.

Uzņēmums divu gadu laikā investīcijās piesaistījis 1,5 miljonus eiro un apkalpo klientus 10 valstīs.

2018. gadā "Giraffe360" ieguva balvu kā labākais "PropTech" (Tehnoloģijas nekustamo īpašumu jomā) uzņēmums Baltijā "PropTech Baltic" konferencē, kas notika Rīgā, un tika atzīts par vienu no 25 īnovatīvākajiem "PropTech" uzņēmumiem visā Eiropā starp vairāk nekā 1600 jaunuzņēmumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!