Sociālā tīkla "Facebook" izgudrotājs un miljardieris Marks Cukerbergs palielinājis savas mājas apsardzi Silīcija ielejā līdz 16 cilvēkiem, kāds anonīms avots paziņoja britu izdevumam "Page Six". Turklāt apsargi strādā nevis vienlaicīgi, bet gan maiņās, atklāja avots.

Kā liecina avots, visi Paloalto dzīvojošie tehnoloģiju magnāti pamazām palielina savu apsardzi. "Jūs ik dienu saskaraties ar simtiem miljonu cilvēku," atzīmēja "Page Six" sarunu biedrs, norādot, ka draudi pat no neliela procenta neapmierināto lietotāju var ievērojami nobiedēt. "Visi vadītāji saņem draudus un viņi tos uztver ļoti nopietni," atzīmēja avots.

"Page Six" sarunu biedrs norāda, ka neapmierinātie lietotāji savu dusmu šalti nereti vērš arī pret ģimenes locekļiem. Lieti atzīmēt, ka 2015. gada 2. decembrī Cukerbergu un Čanu ģimene sagaidīja pieaugumu - meitiņu Maksu. Atvases dēļ gādīgais tēvs pat devās dekrēta atvaļinājumā uz pāris mēnešiem.

Foto: Reuters/Scanpix

Pēc avota rīcībā esošās informācijas, "Facebook" bieži vien kļūst par iemeslu laulību šķiršanai un attiecību saraušanai. Tādos gadījumos saniknotie lietotāji nežēlo portāla izgudrotāju, kurš pēc būtības ne pie kā nav vainīgs.

Pēc 2015. gada decembra datiem, "Facebook" ik dienu saskaitīti ap miljardu aktīvo lietotāju.

Jau iepriekš mediji ziņoja, ka Cukerberga kaimiņi Sanfrancisko, kur "Facebook" radītājam arī ir māja - neapmierināti ar viņa apsardzi. Vietējie iedzīvotāji sūdzējušies, ka apsargi apzināti "ieņem labākās stāvvietas rajonā".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!