Foto: Shutterstock
5. martā Kultuurikatel radošajā inkubatorā Tallinn Creative Hub ietvaros notiks Baltijā lielākais e-komercijas forums "Baltic E-Commerce 2019", kuru rīko Igaunijas E-komercijas asociācija sadarbībā ar SEB un "Express Media".

Pasākumā piedāvās starptautisku pieredzi par spēles noteikumu maiņu, veiksmes stāstus un ieteikumus e-biznesam Baltijā.

Forumā uzstāsies tādi pazīstami cilvēki kā "Google" eksporta vadītāja Kristīna Randvera, "MasterCard" viceprezidents Pols Vitmors, "Angry Birds" viceprezidents Miko Setala, "2Paynow" līdzdibinātājs Neitans Fokss un Čalmera Tehnoloģiju universitātes profesors Robins Teiglands.

Aplūko programmu un reģistrēties pasākumam iespējams šeit.

Pirms Tallinā notiekošā e-komercijas foruma viens no pazīstamākajiem ekonomikas analītiķiem Igaunijā Pēters Kopels vērš uzmanību uz tām pārmaiņām, kuras piedzīvo tradicionālie tirgotāji. Tā kā tīmeklī izmaksas ir zemākas nekā parastajā veikalā, atsevišķas mazumtirdzniecības ķēdes varētu pamest regulāro tirdzniecību un sākt izmantot izstāžu salonus (showroom), kuros pārdošana ir aktīvāka nekā tradicionālā veikalā.

Nevajadzētu aizmirst – ja kādam gadījies pieredzēt sliktu apkalpošanu veikalā, viņa pirmā doma būs iepirkties tiešsaistē. Jāpiebilst, ka internetā veiksmīgākie tirgotāji ir tie, kas ļauj iepirkties bez reģistrēšanās, norāda eksperts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!