Foto: LETA

AS "Rīgas Miesnieks" plāno reorganizēt ražošanu un pievienot uzņēmumam "Jelgavas Gaļas kombinātu", liecina paziņojums oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

"Rīgas Miesnieks" pieņēma lēmumu par reorganizāciju, AS "Jelgavas gaļas kombināts", pievienojot akciju sabiedrībai "Rīgas Miesnieks".

AS "Rīgas Miesnieks" kreditori savus prasījumus ir tiesīgi pieteikt rakstveidā Atlasa ielā 7, Rīgā, LV-1026, viena mēneša laikā no šī paziņojuma publicēšanas dienas.

2010.gada jūnijā "Rīgas miesnieks" iegādājās Jelgavas gaļas kombināta kontrolpaketi.

2010.gada rudenī sākās "Rīgas miesnieka" un "Jelgavas gaļas kombināta" biznesa restrukturizēšana, kuras laikā apvienoja abu uzņēmumu pārdošanas un loģistikas nodaļas, kā arī plānoja "Rīgas miesnieka" ražošanu pārcelt uz "Jelgavas gaļas kombinātu", Rīgā saglabājot administratīvo un loģistikas centru.

"HKScan" ir viena no lielākajām pārtikas produktu ražošanas kompānijām Ziemeļvalstīs un ietver gaļas pārstrādes uzņēmumus Somijā, Zviedrijā, Dānijā, Polijā un Baltijas valstīs. "HKScan" grupā Baltijas valstīs bez "Rīgas miesnieka" ietilpst arī Rakveres gaļas pārstrādes uzņēmums, "Ekseko", "Tallegg" Igaunijā un "Klaipedos Maisto Mesos Produktai" Lietuvā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!