Foto: LETA

"KVV Group" neuzskata par nepieciešamu noliegt to, ka uzņēmuma vadītāju Jevgēņiju Kazminu ir aizturējušas Ukrainas tiesībaizsardzības iestādes, teikts medijiem izplatītajā paziņojumā.

"Tajā pašā laikā mēs kategoriski noliedzam jebkādu Kazmina vainu un grupas juristi pašlaik apkopo visus faktus, kas būs nepieciešami, lai noraidītu uzrādītās apsūdzības," turpina uzņēmums.

"KVV Group" vērš sabiedrības uzmanību uz to, ka jebkurām apsūdzībām jābūt pierādītām tiesā. "KVV Group" kategoriski noliedz ne vien Kazmina vainu, bet arī jebkādu viņa saistību ar kriminālām darbībām kā Ukrainā, tā arī nelikumīgi okupētajās teritorijās.

Kas attiecās uz formulējumiem, kas ir, izmantoti apsūdzībā, tostarp – "separātistu finansēšana", tad skaļu militāri politiskās leksikas terminu izmantošana liecina par noteikta cilvēku loka vēlmi manipulēt ar šo procesu, teikts uzņēmuma paziņojumā.

"KVV Group" uzskata, ka Jevgēņija Kazmina attiecības ar bijušajiem biznesa partneriem pašlaik ir iegājušas īpaši asā fāzē, turklāt pret viņu tiek izmantotas visdažādākās spiediena formas, kas bijušajiem biznesa partneriem ļauj izvērst pēc būtības reiderisku biznesa sagrābšanu.

"Delfi" jau ziņoja, ka "KVV Liepājas metalurgs" saimnieki brīdinājuši Ekonomikas ministriju, ka var vērsties Londonas šķīrējtiesā, prasot no Latvijas piedzīt 50 miljonus eiro, atsaucoties uz raidījuma rīcībā esošo informāciju, otrdien vēsta "TV3 ziņas".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!