Foto: stock.xchng

Latvijas Mobilā Telefona (LMT) apgrozījums, salīdzinot ar pērnā gada pirmo pusgadu, audzis par 13,3%, portālu "Delfi" informēja kompānijā.

Augusi arī uzņēmuma peļņa pirms procentu, nodokļu, nolietojuma un amortizācijas atskaitījumiem jeb EBITDA, kas šajā pusgadā ir 29 miljoni eiro.

"Mobilo sakaru tehnoloģijas strauji attīstās, kas veicina mobilā interneta augošu dominanti un iespēju ieviest jaunus pakalpojumus. Mobilais internets mājās un birojā, kā arī telefonā jau ir ikdiena lielai daļai Latvijas iedzīvotāju," norāda LMT prezidents Juris Binde.

"Šobrīd strauji attīstās dažādi viedie risinājumi uzņēmumu darbības efektivizācijai, kā arī pilsētu apsaimniekošanas un drošības uzlabošanai. Pieaug arī visdažādāko viedpalīgu lietošana. Paplašinot mobilo sakaru tīkla izmantošanas iespējas, šonedēļ pirmie LMT klienti jau uzsākuši arī LMT Mājas viedtelevīzijas izmēģināšanu. Esam vieni no pirmajiem pasaulē, kas klientiem piedāvā televīziju 4G tīklā."

Latvijas Mobilais telefons ir Latvijas mobilo sakaru operators, kas dibināts 1992. gadā, kļūstot par pirmo šādu pakalpojumu sniedzēju valstī. Tas ir viens no lielākajiem Latvijas uzņēmumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!