Foto: Shutterstock

Konditorejas izstrādājumu zīmola "Mārtiņa Beķereja" īpašnieks "Pērse L.L.K." kafejnīcas Pārdaugavā atvēršanu ir pārcēlis uz nākamo gadu, sacīja kompānijas valdes loceklis Dins Kalniņš.

"Izrādījās, ka ir sarežģīti ievilkt komunikācijas, radās tādi neplānoti, no mums neatkarīgi šķēršļi," sacīja Kalniņš, komentējot iemeslus, kāpēc kafejnīcas atvēršana ir pārcelta uz vēlāku laiku.

Pēc viņa teiktā, kafejnīcu Pārdaugavā, visticamāk, izdosies atvērt tikai nākamgad otrajā pusē. Citus investīciju projektus uzņēmums neplāno realizēt ne šogad, ne nākamgad.

Kalniņš arī piebilda, ka uzņēmums šogad ir saglabājis esošo "Mārtiņa Beķerejas" konditoreju skaitu - nav ne slēdzis, ne atvēris jaunas kafejnīcas.

Jau vēstīts, ka "Pērse L.L.K." šā gada otrajā pusē bija iecerējusi atvērt jauno kafejnīcu, kuras atvēršanā plāno investēt apmēram 250 tūkstošus eiro.

2014. gadā "Pērse L.L.K." strādāja ar 2,499 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 3% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt uzņēmuma peļņa samazinājās par 31,4% un bija 208,2 tūkstoši eiro.

"Pērse L.L.K." ir dibināts 1993. gadā un tā pamatkapitāls ir 40 tūkstoši latu (56,9 tūkstoši eiro). Uzņēmums pilnībā pieder Mārtiņam Kalniņam. "Pērse L.L.K." nodarbojas ar maizes, svaigi ceptu mīklas izstrādājumu un kūku ražošanu. Informācija uzņēmumam mājaslapā liecina, ka patlaban uzņēmumam ir pieci veikali-kafejnīcas Rīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!