Foto: Shutterstock
Tiem, kuri laiku pa laikam aizdomājas, kur Rīgā iegādāties gardākās, interesantākās vai lētākās smalkmaizītes, iespējams, noderēs apkopojums, kuru izveidojuši aktīvisti, kas maskējas aiz nosaukuma "Riga's Mystery Clients" jeb Slepenie pircēji.

Apkopojums publicēts slepeno pircēju "Facebook" profilā un ir pieejams ikvienam interesentam. Izvēloties tirdzniecības vietas un smalkmaizītes, vērā ņemti vairāki kritēriji - plašs un kvalitatīvs konditorejas izstrādājumu piedāvājums, ģeogrāfiskais novietojums, atlaižu un cenu politika, vēsta Slepenie pircēji, atgādinot, ka šis apkopojums ir subjektīvs, tas veidots atbilstoši autoru gaumei, iepirkšanās paradumiem un garšas īpatnībām.

Ceļvedī iekļautas gan populārākās smalkmaizītes, kas tautā iecienītas jau gadu desmitiem, gan interesanti atradumi, kas atklājušies izpētes laikā.

Teju katrā konditorejā iepriekšējā dienā ceptās maizītes, kas nav izpārdotas, var iegādāties ar 15-20 centu atlaidi. Izņēmums esot "Mārtiņa beķereja", kurā viss tiekot izpirkts jau cepšanas dienā, novērojuši ceļveža autori.

Spied uz attēla, lai izpētītu apkopojumu.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!