Foto: stock.xchng
Aiz loga ir fantastisks laiciņš, kas liek biežāk savu pēcpusi izkustināt ārpus četrām sienām, un ne jau vienatnē ("Kam nav draudziņa, tas ar cisu maisu"). Par tām pēcpusēm (un ne tikai) šoreiz, pēc kāda lasītāja lūguma, vēlos parunāt nedaudz vairāk.

Teikšu godīgi: lai arī cik aktīva un daudzveidīga būtu bijusi mana seksuālā dzīve, ar anālo seksu esmu uz "jūs". Mani nedaudz biedē šādu orģiju sekas - pēkšņa gultas pielikšana, kas diezin vai būtu patīkams skats; izstaipīta tā vieta, kuras patiesā sūtība ir izvadīt, nevis ievadīt (rezultātā - nesaturēšana) un vēl, un vēl un vēl. Es, protams, pārspīlēju, un ir jau reiz mēģināts mēģināt šajā sakarā, bet tas tā arī nenoveda pie konkrētās darbības. Neizslēdzu iespēju kādreiz tā pa īstam nonākt līdz šim seksa veidam, bet tikai ziņkārības pēc - tas noteikti nekļūs par ierastu mīlēšanās procesa sastāvdaļu (ievēroji? - es rakstu mīlēšanās, nevis sekss, un es pat zinu, kāpēc).

Kas attiecas uz orālo seksu - ar to gan esmu jau krietni tuvākās attiecībās. Man patīk to sniegt vīrietim - pat ļoti patīk, jo gūstu baudu no tā, ka vīrietis aiz laimes vaid un sten, turklāt arī tradicionālais sekss pēc tam ir krietni kaislīgāks. Vienīgi ar orālo prieku sniegšanu neskopojos pie nosacījuma, ka partneris man ir ilgstošs. Un pie tādiem es noteikti nepieskaitu tos, pret kuriem jūtu tikai simpātijas un iekāri. Tāpēc diemžēl būs jāsagrauj lasītāju priekšstats par sevi kā sievieti, kas bieži maina partnerus un nodarbojas ar visādām izvirtībām. Orālo seksu esmu sniegusi tikai trim vīriešiem - tiem, kurus es kādu noteiktu laika periodu esmu saukusi par saviem mīļotajiem. Ar izvirtībām ir tāpat - ar tādām es atļaujos nodarboties tikai kopā ar ilgstošu partneri, nevis šādu tādu piegulētāju.

Esmu domājusi par to, kāpēc tā, bet tā nu tas ir iegājies, un mainīt to neuzskatu par vajadzīgu. Arī skūpstīties pirms, pēc un seksa laikā spēju tikai ar partneriem, pret kuriem man ir dziļākas jūtas - pārējiem jāiztiek tikai ar pliku seksu. Skūpstīšanās man šķiet kas dziļāks un intīmāks esam, lai gan patiesībā būtu jābūt otrādi.

Tātad, rezumējot: visus vīriešus (izņemot tos dažus ilglaicīgos, kas man bijuši) esmu pārsvarā tikai izmantojusi, lai gūtu baudu sev, nesniedzot viņiem to, ko spēju, bet tiklīdz kāds aizķēries manā pukstošajā orgānā kur dziļāk, manī pamostas vēlme darīt visu, lai otram ar mani būtu pēc iespējas labāk un lai šīs attiecības tik ātri nebeigtos. Arī patlaban mācos, pielāgojos un pilnveidojos, lai esošajās attiecībās neiestātos rutīna, lai seksuālā (un ne tikai seksuālā) dzīve būtu interesanta, dažāda un fantastiska.

Arī tu padomā, kā vari iepriecināt un pārsteigt partneri, un dari to!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!