Foto: Shutterstock
Tuva draudzība ne tikai skolas un studiju gados ir apsveicama, tomēr atceries, ka ir lietas, par ko nedrīkst runāt pat ar tuvākajām draudzenēm. Aplūkojot jautājumus no partnerattiecību skatu punkta, tās apkopojis arī portāls "MSN Living".

Jūs esat sastrīdējušies un tev tā vien gribas pasūdzēties

Protams, ir patīkami pārrunāt ar draudzenēm sev svarīgas tēmas. Viena no tām likumsakarīgi ir attiecības, tomēr atceries, ka nevajadzētu vīrieša kritizēšanā ieslīgt tālāk par nelielu pasūdzēšanos.

Ja pārliecināsi draudzenes, ka tavs mīļotais ir pilnīgs muļķis, viņas tavu partneri arī šādi sāks uztvert, rodoties nevajadzīgai spriedzei, kad tiksities visi kopā.

Viņa algas apmērs un ienākumi

Lai neiesaistītos visai muļķīgā spēku mērošanā par labāko automašīnu, lielāko dzīvokli un eksotiskākajiem ceļojumiem, neinformē savas paziņas un draudzenes par partnera ienākumiem.

Ja draudzenes nav patiešām tuvas, vari riskēt ar skaudības iemantošanu vai, tieši pretēji, jutīsies nelāgi, viņām liekot tev manīt, ka tavs mīļotais diemžēl pelna par maz un, viņuprāt, nav gana vīrišķīgs.

Neatklāj, kura no tavām draudzenēm mīļotajam nepatīk

Neļauj savai laulībai stāties ceļā draudzībai. Ja tava tuva draudzene pauž nepatiku pret tavu vīrieti (vai otrādi), neļauj to darīt zināmu kritizētajai pusei! Tā saglabāsi gan labas attiecības ar draudzenēm, gan izvairīsies no liekiem strīdiem ar mīļoto.

Jūsu seksa dzīve – tabu

Ja nevēlies radīt lieku neveiklības sajūtu, nerunā ar draudzenēm par savu un vīrieša seksuālo dzīvi. Tā ir tēma, kam jāpaliek tikai un vienīgi jūsu starpā!

Jūsu parādi un finanšu situācija

Lai draudzenēm nerastos sajūta, ka jūs piedzīvojat grūtus laikus un tāpēc labāk neaicināt jūs kopīgos izbraukumos vai ceļojumos, neinformē visus par finansiālo situāciju, kādā ar mīļoto esat.

Neradi augsni nevajadzīgiem pieņēmumiem, bet, ja vēlies pārrunāt iespējamās naudas grūtības, uztici savas raizes tikai tuvākajiem draugiem!

Mīļotā bailes

Nekādā gadījumā neatklāj privātu un sensitīvu informāciju, ko tavs vīrietis uzticējis tikai tev, savām draudzenēm! Tā nodosi viņu un radīsi vilšanās sajūtu, ja viņam nepatīkama tēma pēkšņi tiks pacelta draugu sanākšanas vakarā.

Viņa ģimenes īpatnības

Gluži tāpat kā tev nepatiktu, ja tavs partneris runātu par tavu ģimeni un tās īpatnībām ar saviem draugiem, cieni arī viņa radu saites un neapspried mīļotā mammas ekscentriskos hobijus vai jaunākās māsas izlutināto raksturu sarunā ar draudzenēm!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!