Foto: PantherMedia/Scanpix
Laulība nebūt nav tikai vienkārša kopdzīve un līdzās pastāvēšana. Tā ir jākopj, un šai sakarā portāls brides.com aptaujājis laimīgi precētas sievietes, noskaidrojot populārākās harmoniskas un mīlestības pilnas kopdzīves viltībiņas.

Vissvarīgākais – nezaudēt savstarpēju cieņu

Laikam ritot, arī laimīgākās un harmoniskākās attiecības var piemeklēt dažādi pārbaudījumi. Kā atzīst attiecību eksperti un laulību konsultanti, kā arī neskaitāmi laulāti pāri ar ilgu attiecību stāžu, svarīgākais, grūtības pārvarot, ir nezaudēt cieņu vienam pret otru. Tā ir mīlestības pilnu attiecību būtiskākā sastāvdaļa.

Laime attiecībās nav nejauša

Laime un panākumi ikvienā jomā nav nejauša apstākļu sakritība. Tā ir arī attiecībās. Ja vēlies ar savu mīļoto nodzīvot ilgu un laimīgu mūžu, ik dienu cenšaties viens otrā saskatīt labāko, neaizmirstot par komplimentiem, mīļiem vārdiem un uzslavām.

Esat pašpietiekami

Svarīgākais ilglaicīgās attiecībās ir prasme nezaudēt savu individualitāti. Jūsu apprecēšanās nenozīmē saplūšanu vienā veselā. Atceraties, kādi bijāt pirms kāzām, izkopjat savus talantus, neatstājat novārtā draugus un vaļaspriekus! Svarīgi ir arī laiku pa laikam vienam no otra atpūsties, teic eksperti.

Neaizmirstiet par smiekliem

Harmoniju un saskaņu attiecībās rada arī smiekli un joki. Neuztverat viens otru un dzīvi pārlieku nopietni, nezaudējat humora izjūtu un prasmi pasmieties paši par sevi!

Ikvienu mirkli dzīvojat kā vienīgo

Dzīve ir neparedzama, tāpēc neatlieciet ceļojumus, kopīgu laika pavadīšanu un pārsteigumus uz vēlāku laiku. Tveriet mirkli, un jūsu attiecības nekļūs garlaicīgas, kā arī neliks nožēlot nepateikto vai nepadarīto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!