Foto: Shutterstock
Bērna iznēsāšana maina sievietes auguma aprises, kā rezultātā nereti tiek iedragāta arī viņu pašapziņa. Pēc bērna piedzimšanas tava partnere var nejusties tik iekārojama kā agrāk, taču tev ir iespēja to mainīt. Sievietes atklāj iedarbīgākās metodes, kā likt jaunajai māmiņai atkal likt justies seksīgai.

Portālā "Fatherly" minēts, ka vidēji paiet aptuveni 18 mēneši jeb 547 dienas līdz sieviete pēc dzemdībām atgūst savu pašpārliecību un atkal jūtas iekārojama. Ņemot vērā mūsdienu skaistuma standartus un to, kā bērniņa pārnēsāšana ir mainījusi viņas izskatu, šis laika intervāls šķiet saprotams un pieņemams. Taču, ir lietas, ko tu vari darīt, lai kaut šodien liktu savai partnerei atkal sajusties seksīgai un iekārojamai.

Portālā "Fatherly" jaunās māmiņas dalās vienkāršos, bet efektīvos paņēmos, kurus izmantoja viņu partneri, lai liktu savai mīļotajai atgūt seksuālo pašapziņu. Ja arī tu esi jaunais vai topošais tētis un vēlies savai sirds dāmai atgādināt, kāpēc tavās acīs viņa ir seksīgākā sieviete pasaulē, šie padomi tev noteikti noderēs.

Pavadi laiku kopā ar viņu


"Tas, ka mans vīrs gribēja pavadīt laiku kopā ar mani un papūlējās, lai tas arī izdotos, lika man saprast, ka man viņš vēl aizvien mani iekāroja. Nereti pēc tam, kad biju nolikusi gulēt dēlus, viņš jau bija sagatavojies romantiskas vakaram divatā – iededzis sveces un sagatavojis vīna glāzes. Tajā brīdī tas man lika justies iekārotai," atklāj Džesika.

Atbrīvo laiku, kuru viņa var veltīt sev


"Atceros, ka mans vīrs pierakstīja mani pie friziera, pēc kura apmeklējuma es izskatījos lieliski. Tas man lika atgūt pašpārliecību un atkal justies seksīgai. Kamēr es biju pie friziera, vīrs parūpējās par bērniem, kas bija lieliski. Pēc bērna piedzimšanas tu ļoti ilgu laiku jūties seksuāli nepievilcīga, jo pēc grūtniecības un dzemdībām lietas nekad vairs nav tādas kā agrāk," skaidro Samanta.

Atgādini viņai, ka tev vēl aizvien viņa šķiet pievilcīga


"Pēcdzemdību periods ir kā dīvains pubertātes paveids. Tu nedēļām ilgi asiņo, tavi hormoni uzvedas savādi, tavas krūti ir pilnas ar pienu un tavs ķermenis piedzīvo vēl daudz citas pārmaiņas. Kaut pati šajā laikā jutos ļoti tālu no kā seksīga un pievilcīga, mans vīrs domāja citādāk. Atceros, ka viņš ik pa laikam izteica neķītrus komentārus par manu dibenu. Viņš palīdzēja man atgādināt, ka neesmu tikai mamma. Tā es atkal iemīlēju pati sevi, un atgādināju sev, ka, par spīti visam, viņš mani mīl un iekāro," stāsta Amanda.

Foto: Shutterstock

Palutini viņu


"Lai cik jocīgi tas nebūtu, bet visseksīgāk es jutos tad, kad vīrs atnesa man brokastis gultā. Protams, ēdiens bija garšīgs, bet tas nebija galvenais. Tas, kas mani patiesi iepriecināja, bija sajūta, ka es tieku lutināta un kāds par mani rūpējas. Viņš cēlās agri no rīta, lai mani pārsteigtu, un tad sēdēja man blakus, kamēr es ēdu. Ja tajā laikā mazulim bija nepieciešama uzmanība, tad viņš bija tas, kurš devās pie viņa, bet pie pirmās iespējas atgriezās, lai būtu kopā ar mani. Tā bija ļoti īpaša pieredze, kas ļāva man atkal sajusties kā viņa karalienei, lai cik smieklīgi tas neizklausītos. Un tas man lika atgūt savu seksapīlu un justies iekārojamai," atzīst Liza.

Flirtē ar viņu


"Mans vīrs pēc visiem šiem gadiem laulībā un bērna piedzimšanas vēl aizvien ar mani flirtēja. Tā ir diezgan vienkārši lietas, bet uz mani tā ļoti spēcīgi iedarbojās, un es atkal sajutos seksīga. Jau kopš paša sākuma viņš lika skaidri noprast, ka iekāro mani pat brīžos, kad jutos kā visnepievilcīgākā sieviete uz zemes. Viņš man lika justies pamanītai, tā it kā es pūlī vēl aizvien spētu pievērst viņa uzmanību. Es sapratu, ka kļūstot par māti, es savā ziņā pārdefinēju, ko nozīmē būt seksīgai. Tagad tas nav tik ļoti par tavu ārējo izskatu, bet gan sajūtu, ka esi novērtēta," skaidro Marija.

Foto: Shutterstock

Apber viņu ap komplimentiem


"Mans vīrs nemitīgi atgādināja, cik laimīgi mēs esam, ka mazulis ir līdzīgs savai mātei. Tas bija lielisks veids, kā uzlabot garastāvokli un palīdzēt man justies skaistai. Dažreiz viņš pēc darba ieradās mājās ar ziediem un visiem spēkiem centās mani izdabūt ārā no mājas. Tas noteikti palīdzēja man atgūt pašpārliecību," stāsta Antuanete.

Atklāj savu sajūsmu par to, ko viņas ķermenis spēj paveikt


"Pēdējā lieta, ko pēc bērna piedzimšanas tu gribi darīt, ir nodarboties ar seksu. Tā vietā, lai uzspiestu man intīmo tuvību vīrs mani masēja, rūpējās par mani un lutināja, taču lietas, kas man lika atkal sajusties seksīgai bija tas, ka viņš nemitīgi atkārtoja, cik pārsteigt viņš ir par to, ka mans ķermenis tika galā ar "visu šo". Viņš izteica tādas frāzes kā "Tavs ķermenis ir neticams". Tas man lika sajust, ka viņš tiešām novērtē to, kam esmu gājusi cauri gan fiziski, gan emocionāli. Jāatzīst, ka mans gadījums ir nedaudz netipisks, jo pēc bērna iznēsāšanas es iemīlēju savu ķermeni vēl vairāk. Savukārt tas, ka mans vīrs bija pārsteigts, par to, uz ko es biju spējīga, palīdzēja man sajusties spēcīgai, kas savukārt manī atdzīvināja pašpārliecību un seksapīlu," atklāj Vinnija.

Izsaki viņai komplimentus citu klātbūtnē


"Mans vīrs nemitīgi man izteica komplimentus, kas bija ļoti jauki no viņa puses. Bet visseksīgāk es jutos tad, kad viņš tos izteica citu cilvēku klātbūtnē. Piemēram, mēs vakariņojam kopā ar ģimeni vai draugiem, un viņš pēkšņi pasaka, ko tādu kā: "Vai viņa neizskatās lieliski?" Tādos brīžos es parasti paskatījos uz viņu un noteicu: "Jā, kā tad!", taču patiesībā tas man lika justies ļoti labi. Kaut es nedaudz nokautrējos, viņa vārdi bija ļoti glaimojoši, sevišķi tāpēc, ka viņš tos izteica citu cilvēku klātbūtnē. Es to vienkārši dievināju," atminas Kristīne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!