Lielbritānijas iedzīvotāja Feja Gardnere uzstādījusi rekordu – viņas jaundzimušie dēliņi atzīti par vissmagākajiem brāļiem-dvīņiem visā Lielbritānijas dzemdniecības vēsturē. Viņu kopējais svars dzimšanas brīdī bijis septiņi kilogrami. Bērni pasaulē nāca ar ķeizargrieziena operācijas palīdzību.

Kā vēsta "Dailymail", pirmais puika – Džozefs svēra aptuveni četrus kilogramus, bet otrs dvīņubrālis Lūks – nedaudz virs trīs kilogramiem. Pēc Fejas teiktā, viņai nācies abiem iegādāties citu apģērbu, jo tas, ko viņa bija sarūpējusi pirms mazuļu dzimšanas, abiem dūšīgajiem brālīšiem bijis par mazu.

"Es gulēju uz operācijas galda un dzirdēju, kā ārsti pauda savu pārsteigumu. Es pat nezināju, kas notiek. Es vienkārši lūdzos, lai mazuļi būtu veseli. Kad man pateica, cik sver mani puisēni, nespēju tam noticēt," izdevumam atklājusi dvīnīšu mamma.

Tagad, kā atzīst laimīgā māmiņa, mazuļiem ir lieliska apetīte, un viņi jūtas brīnišķīgi. Fejas un viņa vīra ģimenē vēl aug divi dēli. Kad Feja bija dvīņu grūtniecības sākumā, ārstiem pat bija bažas, ka viens no bērniņiem var neizdzīvot, jo bijis ļoti mazs. Pašā grūtniecības sākumposmā pat bija aizdomas, ka iestājusies ārpusdzemdes grūtniecība, kas, kā izrādījās vēlāk, bija viltus trauksme, jo sieviete gaidīja divus mazuļus.

Un vēl interesanti, – tagad, kad mazajiem jau ir pieci mēneši, svarā mazākais brālis Lūks jau ir apsteidzis savu vecāko brāli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!