Foto: Publicitātes foto

23. martā "Tet TV+" platformā ar jauno sezonu atgriezīsies muzikālais radījums "Ukulele" un dziedošie varoņi Uku, Lele un Dieziņš. No 4. maija jaunākās sērijas būs skatāmas arī TV3, savukārt TV3 Mini kanālā tās būs no 4. jūnija.

Raidījuma galvenie varoņi Uku (Uldis Siliņš) un Lele (Annija Putniņa) metīsies aizraujošos piedzīvojumos: runās pupiņu valodā, mācīsies krāsas, spēlēs futbolu, ģērbsies tautastērpos un rīkos pavasara tīrīšanu. Arī šajā sezonā raidījuma varoņiem pievienosies Dieziņš, kurš kā allaž brīnīsies un uzdos jautājumus par dzīvniekiem, pankūkām, sapņiem u.c.

Kā ierasts – Uku un Lele dziedās komponistes Lauras Polences speciāli "Ukulelei" radītās dziesmas ar latviešu autoru Janas Egles, Kārļa Vērdiņa, Ivara Šteinberga un Elizabetes Lukšo-Ražinskas vārdiem, kā arī izskanēs jau zināmas bērnu dziesmas, kurām aranžiju veidojis komponists Raimonds Petrauskis.

Ukuleles režisore un idejas autore Marta Selecka stāsta: "Man ir patiess prieks par to, ka šī ir jau ceturtā "Ukuleles" sezona, kurā mazie skatītāji var iepazīt brīnišķīgo mūzikas pasauli kopā ar Uku un Leli. Tāpat priecājos arī par "Ukuleles" otro koncerttūri, ar kuru šajā pavasarī dosimies uz vairākām pilsētām Latvijā, klātienē priecējot bērnus."

"Ukuleles" varoņus varēs sastapt "Tet" ģimenes dienā 18. martā tirdzniecības centrā "Spice Home", kur būs iespējams arī noskatīties jaunās sezonas pirmās sērijas. Savukārt no 15. aprīļa līdz 14. maijam "Ukulele" ar koncertu "Pavasaris" viesosies Ogrē, Mārupē, Siguldā, Rīgā un Jūrmalā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!