Madara (37, vārds mainīts) portālam “Delfi” nolēma uzticēt savu stāstu, lai brīdinātu un pēc iespējas pasargātu citas Latvijas sievietes no iepazīšanās krāpniekiem. Turklāt šie strādā filigrānāk, pēc jaunas shēmas, nav nekādi prinči, miljonāri un tamlīdzīgi pasaku tēli, kas atklāti izmāna naudu.

Madara pati labi apzinās savu muļķību un nesūkstās, bet grib iedrošināt citas sievietes atklāt savu pieredzi, rakstīt iesniegumus policijā, lai šiem krāpniekiem “piegrieztu skābekli”. “Man nepatīk apkārtējo attieksme, ka man, esot upurim, vēl jājūtas par to vainīgai. Tas, iespējams, ir iemesls, kāpēc daudzas sievietes negrib publiski stāstīt, – jo ļoti daudzi viņas nozākā,” saka Madara.

Madara ir jauna, skaista sieviete, izglītota, ar labi apmaksātu darbu, diviem pusaugu bērniem... un viena. Izklaides un jaunas iepazīšanās plānus sagrāva pandēmija, tāpēc viņa, kā daudzas, pievērsās nu jau bēdīgi slavenajam “tinderim”. Arī filmu par krāpniekiem šajā iepazīšanās platformā redzējusi, tā ka – bija sagatavojusies. Tagad viņa saka: “Jā, nevajag noticēt piena upēm ķīseļa krastos, bet tomēr ir kaut kāda psiholoģija, kas uz mums, sievietēm, nostrādā. Nu nevar mūs vainot, ka noticam vīrietim, kurš ir uzmanīgs! Ja sieviete kādu laiku bijusi bez vīrieša un pēkšņi uzrodas tāds, kuram rūp, kā tu jūties, vismaz tajā brīdī tu jūties īpaša. Es dzīvošu tālāk un ceru, ka ar savu stāstu pasargāšu kādu sievieti, kura varbūt neuzķersies.”

Madaras uzmanību piesaistīja izskatīgs ārzemnieks, kurš, pēc aplikācijas datiem, atradās netālu, Rīgā, 12 kilometru attālumā. “Bija romantiski, bet kā sieviete ar pieredzi uz “sīrupu” gluži neuzķeros,” viņa smejas.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!