Foto: Publicitātes foto
17. un 18. septembrī Rīgas zooloģiskā dārza Latvijas abinieku un rāpuļu zālē mazos apmeklētājus gaidīs pārsteigums – tikšanās ar Tutas draugiem Lapsu, Feneku un Āpsīti, informē zoodārza pārstāvji.

Apmeklētājiem būs iespēja visas dienas garumā nofotografēties īpašajā foto stendā. No pulksten 11 līdz 14 Lapsa, Feneks un Āpsītis gaidīs uz kopīgu fotografēšanos, lai līdzi vari paņemt fotogrāfiju par piemiņu no tikšanās reizes. Tāpat bērni varēs zīmēt un krāsot īpašos zīmējumus, ciemoties pie dzīvniekiem un labi pavadīt laiku zoodārzā. Visas aktivitātes bērniem notiek bez papildu maksas.

Tā kā rudens ir pienācis, pamazām arī noslēdzas kukaiņu aktivitātes sezona. Tas vērojams arī zoodārza kameņu saimē, kas izvietota celmā Latvijas abinieku un rāpuļu zālē. Tādēļ nedēļas nogalē vēl būs apskatāma šo darbīgo kukaiņu ekspozīcija, kas iemantojusi lielu popularitāti apmeklētāju vidū, stāsta pārstāvji. Savukārt pēc tam varēsim vien novēlēt jaunajām kameņu mātēm, kas jau ir izšķīlušās un devušās pasaulē, sekmīgu ziemošanu kaut kur zoodārza un tā tuvākās apkaimes zemsedzē, lai nākošajā pavasarī varētu izlidot un veidot savu jaunu saimi – tādejādi sākot dzīves ciklu no sākuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!