Foto: Publicitātes foto
Kāzu sezonai tuvojoties, zīmols "Ingrida Bridal" iepazīstina ar savu jauno kolekciju "Tender Touch", kas tapusi, iedvesmojoties no silto dienvidu zemju vēsmām, informē zīmola pārstāvji. 2022. gada kāzu kleitu kolekcija veidota maigi romantiskā noskaņā, un tajā ir 16 dizaina modeļi.

Galvenais kolekcijas iedvesmas avots ir eksotiskās zemes un to vēsmas, kuras zīmola dizainere Ingrīda Vaivade piedzīvojusi, pēdējo gadu pavadot saulainajā Vidusjūras krastā. Kolekcija iet roku rokā ar vispasaules kāzu modes tendencēm, un to papildina romantiskās mežģīnes, 3D ziedu aplikācijas, apjomīgi volāni, rotājumi, puscaurspīdīgi auduma elementi, dekoltē izgriezumi un padziļinātas "V" veida muguras līnijas. Šosezon sevišķi aktuālas ir pieguļošas korsetes tipa augšdaļas un balonveida piedurknes astoņdesmito gadu noskaņās.

Krāsu gammā šogad dominē dzidri balti un maigi pūderkrāsas toņi, kas ļauj tērpu pielāgot katras līgavas vēlmēm, bet kā galvenie materiāli jaunās kolekcijas kleitās izmantoti tills, šifons, organza, satīns un zīds dažādās to kombinācijās. Audumus izceļ ar rokām darinātie mežģīņu izšuvumi un smalkiem pērlīšu-kristālu rotājumi. Tāpat tērpu daudzveidību akcentē piegriezumi – sākot no balles siluetiem ar izteikti kuplu svārku daļu līdz princeses stila tērpiem, kas izceļ līgavas auguma līnijas.

"Mēdz teikt, ka katram kāzu kleitu dizaineram ir savs unikālais rokraksts, ko sezonu no sezonas nav iespējams sajaukt ne ar vienu citu, taču jaunā kolekcija "Tender Touch" patiesi atšķiras no visām iepriekšējām. Tas ir izteikti romantisks stāsts par mūsdienīgu līgavu, kura vēlas izskatīties krāšņi un pamanāmi, vienlaicīgi saglabājot sievišķīgu noslēpumu. Arī silto zemju klātbūtne viennozīmīgi ir ieviesusi savas korekcijas kāzu tērpu izpildījumā, kas tapis vēl vieglāks un gaisīgāks," komentē Vaivade. Katru kāzu kleitu iespējams pielāgot līgavas individuālajam vēlmēm.

Vairāk par zīmola aktualitātēm uzzini mājaslapā vai salona sociālo tīklu kontos "Facebook" un "Instagram".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!