16. jūnija novakarē Alūksnē, Tempļakalna pakājē, virmoja radoša gaisotne – tur profesionāls fotogrāfs Māris Šļivka rīkoja puķu kleitu pasākumu ar bildēšanos. Mammu un meitu līksmošanas skaisto norisi fotogrāfs piedāvā aplūkot arī portāla "Cālis" lasītājiem.

Foto galvenās varones ir četrotne – mammas Solvita un Santa ar savām burvīgajām meitām Beāti Keitu un Vanesu. Kā stāsta pašas mammas, meitenes mierā nevarot nosēdēt ne mirkli. "Mums patīk svinēt svētkus un pašām tos radīt. Meitenes jau no mazām dienām ir pieradušas, ka, piedaloties pasākumos, tiem ir īpaši jāgatavojās," stāsta mammas. Ziedu tērpu pasākumā Solvita un Santa lika lietā savu radošumu, bet augus un ziedus salasīt palīdzēja arī abas meitenes, lai rezultātā visas ietērptos skaistās jāņuzālēs un košos ziedos.

Dažu stundu laikā fotogrāfs Māris Šļivka aicināja interesentus veidot kleitas, aksesuārus un citas lietas no ziediem un augiem, lai noslēgumā iemūžinātu galarezultātu skaistos attēlos. Tāpat klātesošie arī apbalvoja labākos veikumus un vienojās draudzīgā kopbildē. Citiem fotogrāfa darbiem vari sekot līdzi mājaslapā, taču bildes no pasākuma meklē fotogrāfa profilā "Facebook".

Lūk, ieskats fotosesijā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!