Dziedātāja Dināra Rudāne jau pusgadu ir mammas statusā. Gluži kā jebkuras sievietes, arī viņas dzīve pēc bērna nākšanas pasaulē ir apgriezusies kājām gaisā. Viņa raidījumam "Starp mums runājot" stāsta par savām sajūtām un pieredzi, audzinot Miriamu.

Dziedātāja atklāj, ka bieži vien tiek runāts, ka grūtniecība esot grūtākais process, taču viņai lielākais izaicinājums sākās pēc meitas piedzimšanas. "Tā neziņa ir tā, kas tevi psiholoģiski nogalina. Tu nezini, kā palīdzēt bērnam," viņa stāsta.

Rudāne atzīst, ka vīrs pēc meitiņas piedzimšanas viņai ir bijis liels atbalsts. "Ja nebūtu Ervīns, es jau sen būtu trako mājā," viņa smej. "Viņš vienkārši visu paņēma uz sevi brīžos, kad man tas bija visvairāk nepieciešams."

"Tā racionālā un loģiskā domāšana sievietēm jau tā ir mazāk, bet tad, kad piedzimst bērns, tev viņa vispār atslēdzas, un tā vietā strādā kaut kas nesaprotams," dziedātāja skaidro. Viņa piebilst, ka tieši tāpēc blakus ir nepieciešams vīrietis, kuram viss neliekas tik slikts un melns.

Pirms meitas piedzimšanas Rudāne portālam "Cālis" atklāja detaļas par savu grūtniecības laiku un to, kā tas izmainīja viņas dzīvi. Tajā laikā viņa teica, ka pēc dzemdībām centīsies pēc iespējas ātrāk atgriezties pie sava aktīvā dzīves veida - hokeja treniņiem un uzstāšanās uz skatuves. Vairāk par to lasi šajā rakstā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!