Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 17. februārī, pulksten 11 Kultūras pilī "Ziemeļblāzma" notiks mākslinieces Gundegas Evelones radošā darbnīca "Bērnu pilsētplānošanas darbnīca", bet pulksten 14 mazie ir aicināti uz Zinātkāres centra "Zinoo" zinātnisko eksperimentu šovu. Dalība nodarbībā un ieeja šovā bez maksas.

"Bērnu pilsētplānošanas darbnīca" ir nodarbība, kurā, izmantojot dažādus caurredzamus materiālus, bērniem būs iespēja sapludināt īsto un iztēloto ainavu. Darbnīcas dalībnieki, pa logu raugoties uz Ziemeļblāzmas parku un Vecmīlgrāvi, varēs to papildināt ar novatoriskiem pilsētbūves ierosinājumiem, fantastiskiem un tikai bērna iztēles jaudas radītiem arhitektūras elementiem. Tas notiks, gleznojot un līmējot uz īpašām, caurspīdīgām virsmām, vēsta Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienības pārstāve Arta Skudrēna.

Nodarbību vadīs māksliniece Gundega Evelone. Darbnīca paredzēta bērniem līdz 12 gadu vecumam. Dalībnieku skaits ir ierobežots. Iepriekšēja pieteikšanās, zvanot pa tālruņa numuru 20270966. Uz nodarbību ieteicams ierasties apģērbā, kuru nebaidāties nosmērēt.

Savukārt Zinātkāres centra "ZINOO" zinātniskā eksperimentu šova laikā bērniem tiks demonstrēti eksperimenti ar auksto, šķidro slāpekli, sauso ledu, ar uguni un dūmiem, kuru veikšanā varēs iesaistīties arī mazākie pasākuma apmeklētāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!