Foto: Ieva Andersone

Lai sniegtu atbalstu Latvijā dzīvojošajiem bērniem un jauniešiem, kurus skārušas veselības vai citas sadzīvei un sociālai integrācijai nozīmīgas problēmas, ikvienu aicina iesaistīties labdarības akcijā, iegādājoties pašmāju fotogrāfu darbus.

Akciju organizē labdarības organizācija "Palīdzēsim.lv" sadarbībā ar Latvijas fotogrāfiem, radot jaunu projektu, kurā ikvienam ir iespēja apvienot labo darbu ar vērtīgu ieguvumu.

Portālā būs iespēja iegādāties Latvijas fotogrāfu darbus, iegūstot savā īpašumā fotogrāfijas un vienlaikus izdarot labo darbu, jo visa projektā iegūtā nauda tiks izmantota aktuālāko labdarības projektu īstenošanai.

Projektā piedalās fotomākslinieki Iveta Vaivode, Ilmārs Znotiņš, Jānis Saliņš, Rolfs Vendiņš, Ieva Andersone, Andrejs Terentjevs, Jānis Mednis, Valters Poļakovs, Sveta Čertkova, Mārtiņš Zilgalvis, Egons Ansbergs, Ēriks Meinarts, foto ziņu aģentūras "F64" fotogrāfi: Anita Vaivode, Kaspars Krafts, Lauris Vīksne, Gints Ivuškāns, Aivars Ķesteris, Dmitrijs Suļžics, Ilze Zvēra.

Projektā iesaistītajiem fotogrāfiem aicināti pievienoties arī citus fotogrāfus, ziedojot savus darbus, kā arī kopīgi ar rīkotājiem veidojot fotostāstus par bērnu likteņiem, mudina organizācijas pārstāve Laura Šteina.

"Palīdzēsim.lv" redzeslokā ir vairāk nekā 500 mērķgrupas bērnu un jauniešu no sociāli mazaizsargātajām grupām (audžuģimenēm, daudzbērnu, trūcīgajām un maznodrošinātajām ģimenēm, speciālajām internātskolām, bērnu namiem, tai skaitā ar kustību vai garīgās attīstības traucējumiem).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!