Foto: Publicitātes foto, Vinita Vilcāne – Kirilova
Sākoties neticami siltai vasarai, Latvijas dizaina apakšveļas zīmols "lovin'" piedāvā jauno vasaras kolekciju "Summer Of Love" – tā radīta maigiem rītiem, viegli mežonīgām vasaras naktīm, kā arī maģiskajai īpašajai dienai. Kolekcijas galvenais iedvesmas avots ir mīlestība visās tās izpausmēs, tāpēc tā radīta, īpaši domājot par līgavām, kā arī neaizmirstamo un maģisko kāzu dienas rīt, vēstī "lovin'''.

Zīmola "lovin'" jaunajā kolekcijā iekļauta izmalcināta zīda apakšveļa un franču mežģīnes braletes un biksītes, kā arī tilla džemperi, jakas un kimono, kas valkājami kopā ar apakšveļu vai kā lielisks papildinājums svētku un ikdienas koptēlam, vēstī Daina Novikova no "lovin'". Viņa īpaši izceļ ir zīmola jaunumus – tie ir izsmalcinātas mežģīnes šorti, krekliņi un stilīgas vasaras bikses ar kabatām, kas var kalpot gan kā pidžama, gan kā perfektas pludmales bikses.

"lovin'" ir apakšveļa brīvai, radošai un drosmīgai sievietei, ko atspoguļo arī vasaras kolekcijas iedvesmotāja un mūza – kolorītā Barbara Dzērve-Ozoliņa, kura pati vasaras sākumā apprecējās un kuru jutekliskā jaunās kolekcijas foto sesijā ir iemūžinājusi fotogrāfe Vinita Vilcāne-Kirilova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!